• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere Günlük Uygulama..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
13
0
36
İstanbul
Hemen hemen herkesin yakındığı bir durum sivilceler ve lekeleri..
Sivilce oluşumunu ve lekeleri yüzümüzden atmak için 1 gün içinde yapılacakları yazmak istedim. Öncelikle her sabah uyandığımızda yüzümüzü yıkadıktan sonra veya makyaja başlamadan önce gül suyu ile tonikliyoruz daha sonra makyaj öncesi kremlerden spreylerden yada nemlendirici kremimizi sürüyoruz. Eve geldikten sonra kalıplaşmış makyajımızı normal bir kremle çıkarmak yada ıslak mendillerle temizlemek tahriş edecektir bu sebeple makyaj temizleme losyonları mendilleri kullanmak en doğrusu.. Günlük yaptığımız maskelerimiz varsa bunuda uyguluyoruz daha sonra yatmadan önce yüzümüzü peelinglemeyi kesinlikle unutmuyoruz peeling sivilce oluşumunu %70lere kadar önler ve gerginleştirir. Peeling işlemimiz bittikten sonra tekrar yüzümüzü gül suyu ile tonikliyoruz. Bu uygulamaları hergün yapabilirsiniz fakat cildiniz çok yoğun sivilceli ve lekeli ise acilen bir cildiyeye görünmenizde yarar var. Sevgiler :)

hep yaptım böle düzenli bi işe yaramadı...çok az kişiye yarıodur zaten eminim

zaten önemli olan oluşmadan sorun bişiler yapmak bilinçli olup mesela vücut çatlakları sivilceler kilo alma falan gibi bunlar olduktan sonra yok hiç bi zmn eskisi gibi olmamış hibi olmuyo ne yaparsanız yapın..sivilce için yapmadığım kalmadı doktora da gttm..gecio evt ama izi kalıo bebek gibi bi tenınız olmuyo artık...yada çatlaklar için istediğinizi yapın olduktan sonra faaydası yok ancak yumusatırsınız teninizi..lüzumsuz kilo almada öle aldıktan sonra belli bi kilodan aşağı inmek zor oluyo...ama spor herzmn herşeye en faydalı bence cilt için bile

bayanlar sivilceleriniz icin direk bebek poposuna kullanilan urunleri cildinize uygulayin..bu forumda cogu kadinin yuzunu bebek sampuani ile yikadiklariniki ben kullanmadim birde gayet memnun kalmislar...ben sudocrem 2 gundur kullaniyorum cok memnunum sivilceli bir cildim var ve sivilcelerin kirmizi lekeleride vardi resmen kapandi...sudocrem ben dogum yaptigimda hastaneden hediye verdiler bebek pisik yara ve gunes yaniklarinin akneler ve siyah noktalar icin etkili isterseniz netten bir arastirin...ben limon ve tuzde kullaniyorum..ama artik sudocrem kullanacagim icersinde kortizon yok bu konudada gayet saglikli....

Söylenen maskeler uygulamaların hepsi her ciltte işe yarar diye bir kural yok bu sebeple bebekler için olan ve popoları için olan ilaçların yüzde kullanılması ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki şampuanlar yumuşatabilir güzel gösterebilir ama bunlar kesin etkili değildir yüz temiz olursa zaten sivilce sorunu olmaz cildinize iyi bakın :)

Bende bi yerde aynı günde tonik,maske v.s yapılmamalı diye okumuştum
Cildi çok yorarmış,bide şu gülsuyu konusunda kararsızım forumda yağlı ciltlerde gözeneklerin daha çok genişlediğini okumuştum

gülsuyu gözenekleri açmaz sıkılaştırır maske ile tonik aynı şey değildir canım :)

cilt bakım uzmanına peeling önermesi için danıştığımda sivilceliyken asla granüllü kullanma dedi hani içinde pıtır pıtır şeyler olandan.siyah noktalı ciltlere daha çok tavsiye ediliyo peeling ,çünkü sivilceleri dahada azdırdığını söylemişti. kullanıcaksan yumuşak içerikli kullan demişti .ama gül suyu inanılmaz yumuşattı cildimi hatta şuan okuduğum yerde kaldı kullanmıyorum sivilceler,mde artış oldu acaba ondanmıdır diye düşnmüyo değilim :)

peelinglerinde ayrı ayrı etki ettiği şeyler var cilt yağlı ve sivilceliyse ayrı peeling siyah noktalıysa ayrı peeling kullanılıyor. ayrıca evde yapılabilen peelinglerde çok faydalı tabii cilt tipine göre değişir.

her cilt tipi farklı olduğu için birine iyi gelen ürün diğerine iyi gelemeyebiliyor:)

kızlar gülsuyu kullanmadığım için sivilce basmıştı suratımı en azından ondan tahmin ediyorum watsonstan defne sabunu almıştım saçım için uzasın felan diye araştırdım öyle bi etkisi yok kendim uydurdum sanırsam ondan bende suratıma kullanayım dedim bi haftadır onla yıkıyorum suratımı siyah nokta denen bişey bırakmıyo sivilceler hiç çıkmamış gibi söndü çok kurutup geriyo cildimi onada çare olarak nemlendirici kullandım sabah akşam yıkıyorum suratımıda beyazlatıyo kendimi beyaz tenli sancam :D:D:D:D

makyaj yapmayın arkadaşlar fondöten mahvediyor cildinizi. sudocream kullandım olağanüstü bişe herkese öneririim sivilcesi olan

Merhaba arkadaşlar, :)
Benim aşırı sivilceli bir cildim yok fakat dönem dönem yüzümde ve inadını en belirgin yerlerde bir kaç tane çıkıyor. Ben beslenmeyle ve yalnış seçilen cilt bakım ürünleri ile doğrudan alakası olduğunu düşünüyorum. Şimdi size doğru beslenin demeyeceğim tabii ki iyi olur ama söyleyebileceğim şu; Ben eczaneden aldığım Avene'nin TriAcneal kremini kullanıyorum, yalnızca geceleri sivilcelerin üzerine uygulayabileceğiniz bir krem. Sivilceyi kurutuyor fakat uzun süre kullanımda ciltteli lekelere kadar düzeltebiliyor. Ben çok memnunum. Akşamları yüzümü temizleyip nemlendiricimi sürdükten sonra uyguluyorum.
Fiyatı 52TL gibi bir rakamdı.

Son düzenleme:
Back
X