Sivilceli Ciltler sivilcelere güneş koruması!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cadi5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
57
0
arkadaşlar benimde sivilcelerle sorunlarım var ve dermatologumun tedavi yöntemlerini uyguluyorum . Bu ay kontrole gittiğimde güneş sivilceler üzerinde fazlalaştırıcı ,zarar verici etkisinin çok büyük olduğunu söyledi ve mutlaka koruyucu krem kullanmamı söyledi. Bane önerdiği La Roche Posey su bazlı akneli ciltler için 30 SPF güneş koruma kremi. Eczanelerden edinebilirsiniz. Ve ya başka bir güneş koruma kremi kullanabilirsiniz ama mutlaka <su bazlı> olmalı ...

olmadı bak şimdi canım bu komşu komşu ben kullanıorum sende kullan gibi oldu sanki.Doktora gıtmıssın iiyi güzel aama her cilt farklıdır yağlı , kuru nebıleyım bı cok cesıdı var bunun. senın cıldın kuruysa bu krem yaglı cılde yarardan cok zarar verır.yada senınkı yaglıysa kuruya zarar umarım anlamıssındır.kendınde sölemişsin o senın dermatoloğun =))

akneli bölgenin kurusu yağlısı olmaz ki akneli bölgenin olduğu yer yağlıdır ki yağlı bölge olduğu için akne oluşmakta. sivilcelerin güneşe karşı korunması lazım tüm cilt tipleri için ben onu söyledim ki bu bana önerilen güneş kremi kurusu yağlısı yok su bazlı olması da akneler için olması gereken önem cilt tipleri vesaireyle alakalı birşey değil bu

yagli ciltlerde günes sivilcelere karsi ii gelio... cünkü günes cildi kurutur...

hayır arkadaşlar güneş sivilceleri kurutuyormuş gibi göstersede kurutmaz. akneli cilde çok zararlıdır. sadece az bi farkla kurutuyomuş gibi gözükür ama sonra tekrar çıkar. cilt rengi güneşten yandığı için koyulaşır ve akne olmayan bölgelerle aynı rengi aldığı için öyle gözüküyor sakın güneşlenmeye kalkmayın bence benim doktorumda bana la roche posay ın 50faktörlük güneş kremini önerdi çok memnunum hem cildimi nemlendiriyor hemde ferahlamasını sağlıyor bide hafif bir rengi olduğu için azda olsa sivilcelerimin gizlenmesini sağlıyor bence dermatoloğunuza sorarak size uygun ürünü kremi kullanabilirsiniz. örneğin bana 50faktör verdi arkadaşımıza doktoru 30 faktör kullanmasını önermiş.aşırı güneşten korunun derim ben.bide güneş cilte leke oluşumuna neden oluyor gerçekten korunmak gerekir. bide cildi kalınlaştırıyor yanmadan dolayı o yüzden daha sonra sivilceleri kurutmak zor oluyor

bende dr önerisiyle 60 faktörlü yüz kremini kullanmıştım, çok paraydı ama hakkını veriyor gerçekten. şuan sadece 50 farktörlüsü var sanırım. gerçekten çok işe yarıyor. ne sivilce ne iz..demekki güneşte çok etkiliyor akne mevzusunu
Çok üzgünüm çoook

bahsettiğiniz kremin markası nedir

Benim cildim de yağlı sivilce tedavisi görüyorum doktorum güneşten korunmam için
BABE yağsız güneş koruyucuyu önerdi 50 faktörlü dermokozmetik bir ürün fiyati 49 lira daha almadım bugün alıcam doktor güneşe çıksamda çıkmasam da günde en az 3 defa kullanmamı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…