Sivilceli Ciltler sivilcelerE en hizli care

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

royalwings

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
36
1
Kizlar Merhaba
ben de yillarca sivilcelerimle ugrastim,son bir aydir cildim kagit gibi oldu.ne iz ne sivilce.
cilt doktorum bana bir losyon yazdi.ben de size buradan ayrinitlarini yaziyorum belki eczaneden yaptirabilirsiniz,sabah aksam cildinize bir pamuk ile tonik gibi sürüyorsunuz ve öyle kaliyor,yikamiyorsunuz.nasil resim ekleyecegimi bilemedim,cildimin resmini cekip koyacaktim.insallah hepinize care olur.turkbayragi
hadi kolay gelsin.

ACIDUM SALICYLICUM plv. subt: 2,5 g
CHLORAMPHENICOLUM 1 g
SOLUTIO CORDES cözelti- 100.g

turkbayragi

canim bunu eczanedemi hazırlatıyoruz?
maliyeti ne kadar bir bilgin var mı?

hizliresim.com a gir resim yükle boyu da 640x480 (mesaj panoları) olarak seç ve çıkanlardan forumlar 3 ü buraya kopyala yapıştır merak ettim açıkçası

Bende tam olarak anlamadım bunları eczaneden alıpkarıştırıyormuyuzbilmiyorumkismile

Nergiscim
bana en iyisi mail adresini ver oraya göndereyim resmimi,denedim ama olmadi canim.
eczaneden yaptiriyorsun bu losyonu,ben burda doktordan receyle aldigim icin 5 euro ödedim.Türkiyede ne kadar olur bilemem ama simdiye kadar kullandigin en iyi ilac bu.kesinlikle su roucatane denen ilaci kullanma cok zararli.ben bazen fondeten sürmeden bile disariya cikiyorum.cok iyi sonuc aldim.insallah sizlerede iyi gelir.
sevgiler
yildiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…