Sivilceli Ciltler Sivilcelere dogum kontrol hapı (hormon hapı) kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben altı ay kullandım doğum kontrol hapını!
Cildim güzelleşmiştide! Gözeneklerim küçülmüştü, cildim daha az yağlıydı!
Bıraktıktan sonra cildim yine yağlandı!
Bence hiç başlama! Hem masraflı, hem yan etkileri var! Hapları bırakınca cildin yine eski haline dönüyor!

Ben altı ay kullandım doğum kontrol hapını!
Cildim güzelleşmiştide! Gözeneklerim küçülmüştü, cildim daha az yağlıydı!
Bıraktıktan sonra cildim yine yağlandı!
Bence hiç başlama! Hem masraflı, hem yan etkileri var! Hapları bırakınca cildin yine eski haline dönüyor!

Ne gibi yan etkilerini gördün bilgi verebilir misin rica etsem ?

Son düzenleme:
Ben de 1 yıla yakın kullandım birkaç hafta önce bakalım. Henüz değişen birşey yok ama bakalım neler olacak inşallah sivilcelerim geri dönmez :KK43:

Ne gibi yan etkilerini gördün bilgi verebilir misin rica etsem ?

bende tam tersi bir etki yaptı... cildim düzelsin diye kullanmaya başladım daha fena oldum.. ayrıca 1 ay kullanmama rağmen 3 kilo aldım.. ben tamamemn ilacın yaptığı şişlik diye düşünüyorum...

bir daha da asla kullanmam...

ama herkeste etkileri farklı oluyor sanırım

bende tam tersi bir etki yaptı... cildim düzelsin diye kullanmaya başladım daha fena oldum.. ayrıca 1 ay kullanmama rağmen 3 kilo aldım.. ben tamamemn ilacın yaptığı şişlik diye düşünüyorum...

bir daha da asla kullanmam...

ama herkeste etkileri farklı oluyor sanırım

Peki teşekkür ederim cevap için.

Bana faydasi olmadı sivilcelerin hormonal kokenliyse olur belki ben adet düzensizliği için cok kullandim ama bırakınca herşey aynı

Ya bende bi yan etkisi olmadı aslında. İlk kullanmaya başladığımda tüylerim geç ve ince ince bile çıkıyodu hatta faydası bile oldu diyebilirim:p Ha ilk aylarda göğüs hassasiyeti yapmıştı. Başka da bir şey olmadı ama kişiden kişiye değişir tabi denemeden bilemezsin

X