Evet arkadaslar sanirim sivilcelere care buldum sonunda. Ben 14 yasimdan beri sivilce sorunu yasiyordum.Suanda 21 yasindayim.Yani yedi senedir bunlarla ugrasiyorum. Yuzume surmedigim sey kalmadi.Degisik jeller,kremler,dogal tarifler...hic birinin tek basina bi cozum olmadigini ogrendim.Ben asiri derecede tatli ozellikle cikolata seven biryim.Birincisi cikolatayi kestim, yesil cay icmeye basladim sekersiz. Gazli iceceklerden vazgectim, bazen yine iciyorum ama eskisi kadar degil))) Ayrica sabahlari ac karnina su icip yarim saat sonra kefir iciyorum,bagirsaklari temizliyormus. Sabah ac karnina dut pekmezi yemeye basladim,kani temizliyormus.Bunun yani sira Garnier in aktif ve temiz diye bir jelini aldim. Lekelere ve sivilceler uzzerinde etkiliymis,gercekten bende ise yaradi. Yeni cikan sivilceyi bile aninda kurutuyo. Gerci yuzunude kurutuyo oyuzden nemlendirici kullanmak cok iyi olur.Bazende dogal maskeler yapiyorum.Arkadaslar gercekten bende ise yaradi suanda yuzumde hafif sivilce lekeleri var ama sivilceler yok)))) sivilce ciksa bile Garnier aninda kurutuyo.Sivilcelerden kurtulmak icin icten cozum lazim.Bu sadece bir cilt sorunu degil bence.Allah yardimciniz olsun.byeee