Sivilceli Ciltler sivilcelere arapkızı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar arnızda arapkızı kremini kullanan varmı ben 3 gündür kullanıyorum kullananlara faydası oldumu acaba bıktım bu sivilcelerden

ben yaklaşık iki hafta kullandım mavi kutulu olanından yüzünü bembeyaz yapıyor sivilce ve izlerini kapatıyor ama yüzümü yıkadıktan sonra yine aynı:kızgın: degişen bişe yok ...

hiçbir ise yaramıyr.bende kullandım hatta yanaklarımdakı ayva tüylerimi karartı sivilcelerde yerinde duruyor.

bencede kızlar kesinlikle almayınız kardeşim yaklaşık 3 aydan beri kullanıyor yüzünde hiç sivilce yoktu şimdi kurtulamıyor aman kızlar tekrar söylüyorummm sakın kullanmayın

işe yarıyor ama nasıl kullanıcağını bilirsen. bi kere pembesi çok yağlı, tavsiye etmem. mavi kutulu olandan bi parçacık alıp yaymadan sadece sivilcenin üstüne sürerseniz hem sivilcenin kızarıklığını alır, hem de kurutur. ama cilde yayarsanız küçük bezecikler yapabiliyor. ben sivilcelerimin üstne uyguluyorum çok da memnunum hatta çok az kaldı elimde, nisana kadar alma şansım da yok, gözüm gibi bakıyorum kalan kreme

arap kızı kreminin leke başlıgında paylaşımı var sivilcenin lekesine faydası olmuş mu ki lekesine uygulansın ???son derecede yaglı bir krem sivilceleri daha da çoşturur bence

arkadaşlar yazdığım günden beri kullanıyorum sanki daha çok belirginleşti sivilcelerin üstü mor mor oldu üff yaa

ben kullanıyorum cildim daha iyi şimdi herkesin cildine fayda etmeyebilir...

ben kullandımm hiç bi işe yaramadı...:eek:klava:

bu arapkzı farklı reaksiyonlar gösterio herkesde sanırım.bnm cildime hiç yaramadı tmm beyazlıo ama o tamamen kremin yoğunluğundan.ayrca bikaç gece kullandm sürüp yattıyodum sabah kalktıımda burnumdaki gözenekler yağ dolu oluodu :S bnce denemeyn ne idüğü belirsiz bişi bu orijinal arap kızı olduğunu düşünmüorum arkadaşlar tabi warsa tanıdığınız o taraflarda getirtip deneyn belki o bi işe yarar

arkadaşlar benim cildimde çok leke vardı 2 senedir bununla uğraşıyorum çok krem kullandım bi çok doğal maske denedim valla etki görmedim gözenekler genişledi,bide arapkızı kremini deneyeyim dedim düzenli olarak 6 ay kullandım cildim çok değişti,lekeden falan eser kalmadı,bebek gibi bi cildim oldu herkes soruyor ne kullanıyosun diye eğer düzenli kullanırsanız sonuç alıyosunuz tabi sahte ürünlere dikkat etmek gerekir ben semkozmetik.com dan aldım çok memnunum cildime artık fondotön vs kullanmıyorum o derece güzelleşti cildim inşallah sizde lekelerden kurtulursunuz..

arkadaşlar bu ürünün orjinali 15 tl mi?
azönce bir arkadaş albüm yapmış orada gördüm
var mı kullanan?

ben dün aldım ama kullanmadım daha.. ayrıca galiba sahte bn 4 tl ye aldım kutusu mavi içindeki kremde beyaz. pembe yda mavi kutusumu yoksa kremmi onu da anlamadım :96:

ben dün aldım ama kullanmadım daha.. ayrıca galiba sahte bn 4 tl ye aldım kutusu mavi içindeki kremde beyaz. pembe yda mavi kutusumu yoksa kremmi onu da anlamadım :96:

netten ben de sipariş verdim dün onaylandı 2 tane 25tl mavi kutu açık tenliler içinmiş mavi aldım bakalım

X