- 25 Kasım 2021
- 189
- 83
- 13
- 26
- Konu Sahibi Pozitifyus
-
Pek bilinen birsey değil, doktorların bile çoğu bilmiyor ben doktor doktor gezdiğim için denk geldi bilen birisi şükürler olsun sizlerede aktarayım dedim. Hepimizin pırıl pırıl ciltleri olur inşallahbende roaccutanne kullanip tekrar sivilcelerle karsilasanlardanimmicro doz ilk defa duydum hemen arastiyorum tesekkur ederim
Siz hangi doktora gittiniz? İlaç tedavisi sonrası leke tedavisi gördünüz müSivilce problemi olan herkes şuan çok kolay bir sekilde yazdırabilir, insanları roacuttane'dan simdiye kadar hep korkuttular ama gerçekler öyle değil yurt dışında ve ülkemizde en çok kullanilan ilaclardan birisi. Ve zaten doktora yazdırmaklari gerektiğini söyledim, kontrol altında kullanılması gerektiginide. Bu arada muadilleri şuan recetesiz verilebiliyor. Lütfen siz insanları yanlış yönlendirmeyin buna ihtiyacı olan insanlar var.
Hayır canım görmedim pek gerek olmadı. Roaccutane cildi yenilediği için pek gerek kalmadi cilt tipine göre değişebilir. Bir arkadaşım lekeler için 3 seans tillium lazer yaptırıp memnun kalmıştıSiz hangi doktora gittiniz? İlaç tedavisi sonrası leke tedavisi gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?