Sivilceli Ciltler Sivilcelere 5 günde veda...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mrvhyl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
5
0
Selam arkadaşlar ben bu siteyi 2 aydır takip ediyorum.Bugün üye oldum.Üye olmamın sebebi sizlerle bilgilerimi paylaşmak.Çok fazla sivilcem vardı yüzümde.Doktor bir arkadaşımın önerileri sayesinde kurtuldum

Öncelikle günde en az 2 kez yüzümüze buhar banyosu yapıcaz.Suyun içine aktarlarda satılan greyfurt yağı biberiye yaprakları atıp kaynatın.Onun buharını yüzünüze tutun.Havlu örtüp bütün buharın yüzünüze gelmesini sağlayın.2.sini yaptıktan sonra kullandığınız peelingi veya Limon-Yoğurt maskesini uygulayın.Kuruyunca ılık suyla durulayın.Bu kadar basit.Bu 5 günlük sürede göz kalemi ve ruj hariç hiçbir makyaj ürünü kullanmayın.
Yağsız nemlendiriciler sürmeyin.Yüzünüzü sabunla değil sadece sıcak suyla yıkayın.
Yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim.Gazlı içecekler cips yada çikolata hiçbir zaman yok.

Ben yaşadığım için biliyorum ve şuan sivilcelerimden kurtuldum.

Gazlı içecekler cips yada çikolata hiçbir zaman yok........... onlar yoksa bende yokum demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…