Sivilceli Ciltler Sivilcelerden uğraşmadan kurtuldum...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
103
298
28
Selamlar,

son 2 yıldır sivilceyle başım dertteydi, özellikle geçen ay kıpkırmızı şekilde yanaklarımda çok acayip artmıştı, bende yüzümü temizleyicilerle yıkıyor mikrobunu geçirmeye çalışıyordum ama meğerse hepsi cildimi bu ürünlerle temizlemekten oluyormuş.

kısacası 1 ay boyunca banyo harici yüzümü yıkamadım.Banyoda beyaz kalıp sabun kullandım. Onun dışında 1 bardak su bir kaşık sirke tarifi işime çok yaradı , diyeceğim o ki benim gibi her üründen alerji sonucu sivilcelenen bir cildiniz varsa bırakın doğal haline...

ayrıca aveseena kremleri acayip sivilcelenme yapmıştı bende ben hiç memnun değildim ve bıraktım

Merhaba. Mesajı yazalı epey olmuş. Yüzünü yıkamak için Bioderma H2O'yu denedin mi? Ayrıca sirke olarak da sanırım elma sirkesi kullandın. Valla helal olsun! Aslında en güzeli beyaz sabun ama tabi karma ya da yağlı cildin varsa :) Aveseena'yı ben de 2 aydır kullanıyorum. Ben çok çok memnun kaldım ama gel gör ki, yanak bölgemde tüylenme yaptı. Yoksa gerçekten de çok beğendim ve çok memnun kaldım. Bitmesine az kaldı. Belki 10-15 gün daha... Sonra sanırım almayacağım; genel anlamda memnundum ama tüylenme yapınca soru işareti oldu... Ayrıca bilirsin Aveseena porselen gibi bir cilt diyor. O porselen gibi cilt, içindeki pirinç sayesinde oluyormUŞ. Bende bir dermotoloğun cilt bakım kitabı var. Orada yüz beyazlatmak ve leke açmak için pirinç suyu yazıyordu.

Bir de sana tavsiyem doğal lavanta suyuyla yüzünü temizle. Hem kiri alıyor hem de gözenek tıkıyor. Ben bir siteden aldım. Böyle buram buram kokan bir lavanta suyu hiç görmemiştim. Üstelik lavanta antiseptik. Ben yüzümü temizlemek için Rareblossom'un ürünlerini kullanıyorum ama sabah yüzümü yıkadıktan sonra buzdolabında sakladığım lavanta suyunu yüzüme püskürtüyorum. O kadar iyi geliyor ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…