Sivilceli Ciltler sivilcelerden oluşan beyaz kabarıklıklar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
kızlar bnm sivilcelerimden dolayı vücudumda beyaz sivilce gbi küçük küçük bir sürü kabarıklık var ilaç kullanıorm şu an sabah sivex akşam izotrexin di galiba adı. sivilce izlerim geçio fakat o kabarcık gbi şeyler duruo hala sizdede varmı bunlarda ve geçirebilen varmı.. ve nasıl geçrdinz a.s.

bgn doktora gttm ilaçları yasdrmak için dediki onlar zamanlar geçer peeling felan yaptr dedi ama peelingle geçicek gbi diillerki

yağ bezelerini mi söylüyosun cnm CADIARZU

yağ bezesimi kafamçokkarıştı yok cnm heralde diildir doktor sivilceden dolayı olduunu söledi ya bunları sıkınca bişe olmuo içinden bişe çıkmıo patlamıoda yağ bezesi patlar sanırsam bide bunlar çok var bnde sivilcem yok o kadar hatta sivilce izim bile yok o kadar ya böle elleyince pürüzsüz ama görüntü maaalesef ööle deil :çok üzgünüm:

ya gogsum cok kızardı bu ılaclardan dolayı acaba normalmıdır sırtım o kadar kızarmadı ama sanırım bn onume bol surduum ıcın ole oldu dıe dusunuorm acaba baska bısedenmı kızarmıstr belkı alerjı yapmıs olablrmı kullananlardan varmı bole olan

unutmada sabah sıvex aksam ısotrexın kullanıorm

ilaçlar yakmış vücudunu cnm ince bi şekilde sürersen kızarmaz unutma kalın sürsen de ince sürsen de aynı sürede iyileşir <3

ay eet cnm öölemiş doktor fazlamı sürüosn dedi ama bn hemen geçsin die çok sürmedim falla elim ayaarı biraz kaçıktrda annem sırtıma sürüo mesela o daaa büyük bölgeye sürdüü için daha dozunda oluo bn önüme biraz fazla sürdüm doktor biraz dinlendir sürme dedi sivex ide büyük sivilcen çıkarsa onun üstüne sür dedii
ya bide peelingle geçebillir dedi beyaz kabarcıklar için yabtıran varmıı

aslında çok basit :)
arkadaşım hep pudra kullanır ben fondöten kullanırdım.
cildim çok yağlı diye yaklaşık 1.5 aydır pudra kullanmaya başladım.
son zamanlarda sivilcelendim ve bugün yakından inceledim ki ne göreyiimmmm :O
arkadaşımın çenesinin iki yanında ve alnında olan o minik beyaz pütür pütür şeylerden çıkmış bende de :o
pudra kullanıyor musun bilmiyorum ama eğer kullanıyorsan ondan olduğunun garantisini verebilirim sana

yağ bezesimi kafamçokkarıştı yok cnm heralde diildir doktor sivilceden dolayı olduunu söledi ya bunları sıkınca bişe olmuo içinden bişe çıkmıo patlamıoda yağ bezesi patlar sanırsam bide bunlar çok var bnde sivilcem yok o kadar hatta sivilce izim bile yok o kadar ya böle elleyince pürüzsüz ama görüntü maaalesef ööle deil :çok üzgünüm:
benimde anlımda var onlardan.ben yağ bezesi diyordum ama düşününce benimde sanırım seninkiler gibi.ama elimede pütür pütür geliyo benim.herhangi bişey kullanmadım doktorada gidemedim azıcık şey için doktora mı gidilir diye çünkü etrafıma bakınca hani doktora gidenler aşırı cilt sorunu olanlar.doktor kızarmışv gibieliyo bunun için mi geldin diye. :50::50: evde uygulnabilecek bişey var mı acaba bunun için çünkü çok rahatsız oluyorumgerçekten :18: böylede senin konunun altında kendi derdime çare arıyomuş gibi oldum ama kusuruma bakma lütfen kendimi gördüm bian sorununda :17:

Back
X