- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- Konu Sahibi baharbozkurt
sadece alın bölgemde olan başı olmayan minik minik bu sivilcelerimden kurtulmak için herşeyi denedim ! evet hemde herşeyi.
ne tür ilaç kullandıysam fayda etmedi. Sonunda dedimki " evet bahar kabullen sivilcelerin var geçmiyor. belkide ciğerinden veyahut başka bir rahatsızlığın gelen birşey bu" dedim.Dahiliye ve kadın doğumun yollarını kuruttum. sivilceye neden olacak herhangi birşey yok dediler.
evli olduğum için eşimden bile çekiniyordum. kahküllerimi kaldıramıyordum. evet belkide bir çok insana göre fazla değildi sivilcelerim. ama beni rahatsız ve mutsuz ediyordu.
ve dedimki kendin çözeceksin bu işi bahar.
cildim yağlı olduğu için her sabunu kullanmadım.
temizliyici jellerle t kuralına uyarak temizledim cildimi.
bir havluyu buharda tutarak yüzüme buhar toniği yaptım.
garnier 3ü 1 arada temizleme ve peeling ürününü kullandım.
sivilcelerime asla dokunmadım sıktırmadım.
papatya suyu ile tonik yaptım.
limon ve sarımsağın hakkını yememek lazım tabi :) bilhassa sarımsak işime çok yaradı diyebilirim.
limonuda gül suyu ile birlikte kullandım.
yani hergün en az 20 dakikamı kendime ve cildime ayrıdım.
bu bana bi nevi terapi gibi geldi,gelişmeleri gördükçe daha da heveslendim.
sonra baktım ki çene bölgemde cildim pul pul soyulmaya başladı.
araştırıp yosun maskesi deneyen biriyle karşılaştım.
kendi deneyimlerini paylaşmıştı.
okudum ve almaya karar verdim yosun maskesinin adı ise Alga mask 49 tl idi internetten sipariş verdim.(cildi hassas olanlar kullanmamalı) kesinlikle cildimi beslediğine emin olabilirsiniz.
sivilcelerime bir etki yaratmadı ama cildimi daha iyi hissetmemde yardımcı oldu.
tüm bunları aksatmadan devamlı yaptım.
susamadan bolca su içtim. (cilt için çok yararlı)
salatalığı püre halinde yüzüme maske olarak uyguladım.3,5 - 4 haftayı süren bu serüvenim olumlu sonuçlar verdi.
ama artık sivilcelerim bitti tüm bunları yapmama gerek kalmadı diyip bırakmadım. şuan sadece belirli regl döneminde sivilceler beliriyor. onlarda tek tük.
şuan gene sivilce sorunu yaşayan bir arkadaşın kullandığı ve kesin sonuç verdiğini duydum kullandığı ürünü araştırıyorum.
ürün >Clinique Anti Solutions 3 lü set halinde. fiyatı 75 tl. alıp denemeyi düşünüyorum..
Sırası ile neler yaptım?
(haftada 2 kere)bir kapta suyu iyice kaynattım.. havlumu buhara tutup sonra yüzüme kapattım 15-20 dakika kadar bekledim..
papatyayı kaynatıp soğumasını bekledim yüzüme pamuk yardımı ile yüzümü ve boyun bölgemi tonikledim..
gece yatarken limon ve gül suyunu tercih ettim..
sabah garnier ile T kuralına uyarak yüzümü temizledim.
cildimi temizledikten sonra mutlaka tonik yaptım.. (papatya suyu ile)
sarımsağıda işten geldikten sonra hergün sivilceli bölgeye sürüp 10 dakika bekliyip duşa girdim (malum koku kalmasın diye :) )
Bu süreçte cildimin PH ını bozacak hiç sabun kullanmadım.
baktımki cildim soyuluyor direk yosun maskesine yöneldim. 4 çay kaşığı suyla yapılan bu maske 7-8 dakika içerisinde yüzümde kurudu. ( hafta 1 enfazla 2 kez yapılıyor)
Bu şekilde bu illetten kurtuldum herkesin kurtulması dileğiyle arkadaşlar... umarım yardımcı olabilmişimdir....
ne tür ilaç kullandıysam fayda etmedi. Sonunda dedimki " evet bahar kabullen sivilcelerin var geçmiyor. belkide ciğerinden veyahut başka bir rahatsızlığın gelen birşey bu" dedim.Dahiliye ve kadın doğumun yollarını kuruttum. sivilceye neden olacak herhangi birşey yok dediler.
evli olduğum için eşimden bile çekiniyordum. kahküllerimi kaldıramıyordum. evet belkide bir çok insana göre fazla değildi sivilcelerim. ama beni rahatsız ve mutsuz ediyordu.
ve dedimki kendin çözeceksin bu işi bahar.
cildim yağlı olduğu için her sabunu kullanmadım.
temizliyici jellerle t kuralına uyarak temizledim cildimi.
bir havluyu buharda tutarak yüzüme buhar toniği yaptım.
garnier 3ü 1 arada temizleme ve peeling ürününü kullandım.
sivilcelerime asla dokunmadım sıktırmadım.
papatya suyu ile tonik yaptım.
limon ve sarımsağın hakkını yememek lazım tabi :) bilhassa sarımsak işime çok yaradı diyebilirim.
limonuda gül suyu ile birlikte kullandım.
yani hergün en az 20 dakikamı kendime ve cildime ayrıdım.
bu bana bi nevi terapi gibi geldi,gelişmeleri gördükçe daha da heveslendim.
sonra baktım ki çene bölgemde cildim pul pul soyulmaya başladı.
araştırıp yosun maskesi deneyen biriyle karşılaştım.
kendi deneyimlerini paylaşmıştı.
okudum ve almaya karar verdim yosun maskesinin adı ise Alga mask 49 tl idi internetten sipariş verdim.(cildi hassas olanlar kullanmamalı) kesinlikle cildimi beslediğine emin olabilirsiniz.
sivilcelerime bir etki yaratmadı ama cildimi daha iyi hissetmemde yardımcı oldu.
tüm bunları aksatmadan devamlı yaptım.
susamadan bolca su içtim. (cilt için çok yararlı)
salatalığı püre halinde yüzüme maske olarak uyguladım.3,5 - 4 haftayı süren bu serüvenim olumlu sonuçlar verdi.
ama artık sivilcelerim bitti tüm bunları yapmama gerek kalmadı diyip bırakmadım. şuan sadece belirli regl döneminde sivilceler beliriyor. onlarda tek tük.
şuan gene sivilce sorunu yaşayan bir arkadaşın kullandığı ve kesin sonuç verdiğini duydum kullandığı ürünü araştırıyorum.
ürün >Clinique Anti Solutions 3 lü set halinde. fiyatı 75 tl. alıp denemeyi düşünüyorum..
Sırası ile neler yaptım?
(haftada 2 kere)bir kapta suyu iyice kaynattım.. havlumu buhara tutup sonra yüzüme kapattım 15-20 dakika kadar bekledim..
papatyayı kaynatıp soğumasını bekledim yüzüme pamuk yardımı ile yüzümü ve boyun bölgemi tonikledim..
gece yatarken limon ve gül suyunu tercih ettim..
sabah garnier ile T kuralına uyarak yüzümü temizledim.
cildimi temizledikten sonra mutlaka tonik yaptım.. (papatya suyu ile)
sarımsağıda işten geldikten sonra hergün sivilceli bölgeye sürüp 10 dakika bekliyip duşa girdim (malum koku kalmasın diye :) )
Bu süreçte cildimin PH ını bozacak hiç sabun kullanmadım.
baktımki cildim soyuluyor direk yosun maskesine yöneldim. 4 çay kaşığı suyla yapılan bu maske 7-8 dakika içerisinde yüzümde kurudu. ( hafta 1 enfazla 2 kez yapılıyor)
Bu şekilde bu illetten kurtuldum herkesin kurtulması dileğiyle arkadaşlar... umarım yardımcı olabilmişimdir....
Son düzenleme: