Sivilceli Ciltler sivilcelerden bıktıysanız----kolay çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dj_oznur_0106

sweet_lady
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
1.051
3
41
sivilcelerden bıktıysanız dediklerimi uygulamakta fayda var
ilk olarak kendi toniğinizi kendiniz yapın
malzemeler
1)bir şişe sade soda
2) 3 tane limon

sadece iki ürünle süper çözüm

***yapılışı***
sade sodanın gazı gittikten sonra 3 limonu bi güzel içine sıkın buzdolabında bir gün beklektikten sonra kullanmaya hazır hale gelir

ancak kullanmadan önce gözenekleri açmanız lazım bu nedenle yüzünüzü temiz yani saf su ile masaj yaparak yıkayın sonra ise güzelce kuruladıktan sonra hazırladığınız toniyi yüzünüze bir pamukla yine masaj yaparak sürün ve yakın zaman da değişikliği göreceksiniz

evet ben mesela soda ve limon karışımı buz haline getirip yüzüme sürüyorum hem buz haline gelince kan dolaşımını hızladırıyor cilt canlanıyor

çokk iyi ben bunu denemek için bir kaç sefer yeltendim ama fırsatım olmadı....bu sefer kesinlikle deneyeceğim...
mujuksss

aslında bunu denemek istiyorum ama korkuyorum yüzümü filan yakar diye olurmu acaba öyle bişey?? :1no2:

Ama şunu unutmamak lazım ki hassas ciltler yakıcı maddeler kullunmamalıdır. Şahsen ben denemem kabuklanır soyulup cilt rengimi mahveder ama yinede iyi bir paylaşım tşkr

ben de soda kullanıyorum.ama limon yerine gül suyu karıştırıyorum.sabah ve akşam kullanıyorum.limon karışımını merak ettim ben de deneyeceğim

limonlu sodayı buz kaplarına doldurun.günde bi tane yeterli.cilt sarkmalarını da önlüyo arkadaşlar

Son düzenleme:
benimde bir türlü fırsatım olmadı, dünya para verip pahalı tonikler alıyoruz... en kısa zamanda denicem, buz haline getirip kullanmak daha mantıklı geldi banada...paylaşım için teşekkürler...

benimde sivilcelerke başım dertte ! 1 yıldır yapmadığımı bırakmadım ki ablam güzellik uzmanı ! sonunda düşündüm ki başka bir sorun var! çünkü çok güzel bir cildim vardı! cildiyeye gittim yapılan tesler sonucu karaciğerde yaplanma olduğu ortaya çıktı! ve gayet fit olmama rağmen :çok üzgünüm:bir sürü şey deneyip sivilcelerden kurtulamayanlar lütfen önce doktora gidin! şimdi antibiyotik kullanıyorum ve diyet yapıyorum karaciğerim için :bbo::bbo: 21 ay oldu karaciğerimde düzeliyo cildimde lütfen aksatmayın her 4 kişiden 2 sinde karaciğer yağlanması oluyomuşşş :a015:

benimde sivlcelerm var ama iz yani içi yok.kızarık kızarık oldukca cok.
bunu yapacağım aksama ..
sivilcelerine iyi gelen oldu mu ??

bende soda ve limon kullandim hatta onun yuzunden adim limon kiz kalmisti ayrica kullanmadigim ilac kalmamisti faydasini goremedim dogum yaptiktan sonra bir anda gectiler sizde fazla kafaniza takmayin taktikca cogaliyor

benimde sivilcelerke başım dertte ! 1 yıldır yapmadığımı bırakmadım ki ablam güzellik uzmanı ! sonunda düşündüm ki başka bir sorun var! çünkü çok güzel bir cildim vardı! cildiyeye gittim yapılan tesler sonucu karaciğerde yaplanma olduğu ortaya çıktı! ve gayet fit olmama rağmen :çok üzgünüm:bir sürü şey deneyip sivilcelerden kurtulamayanlar lütfen önce doktora gidin! şimdi antibiyotik kullanıyorum ve diyet yapıyorum karaciğerim için :bbo::bbo: 21 ay oldu karaciğerimde düzeliyo cildimde lütfen aksatmayın her 4 kişiden 2 sinde karaciğer yağlanması oluyomuşşş :a015:

nasıl bir diyet uyguluyorsun merak ettim de :bbo:

ben yaklaşık 1 haftadan beri kullanıyorum iyi gelmeye başladı cildim eskisi gibi yağlı değil düzene giriyo sanırım yaptıktan sonra cok kuruyo nemlendirici sürüyorum clean&clear ın. yağsız nemlendiricisini. sivilcelerim gecmeye basladı iz kaldı o da gecicektir..
teşekkür ederimmma.s.

bende merak ettim bu karışımı mutlaka deniyecem. arkadaşlar benim bi sorunum var oda siyah noktalar onlardan nasıl kurtulabilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

X