• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler ve yüzümde bıraktığı izleriyle başın dertte kızlar acill yardımmm :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gelincik62

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
1
0
6
35
İstanbul
Merhabaa yüzümde 10 gündür inanılmaz bir sivilcelenme oldu kırmızı kırmızı duruyor görüntüsü moralimi bozuyorr..Forum sitelerinden araştırdım imex diye bir krem duydum ve eczaneden aldım.Gelgelelim ki pek faydasını görmedimm tavsiyeniz var mı ? lekeler çok kötü görünüyor..

Merhabaa yüzümde 10 gündür inanılmaz bir sivilcelenme oldu kırmızı kırmızı duruyor görüntüsü moralimi bozuyorr..Forum sitelerinden araştırdım imex diye bir krem duydum ve eczaneden aldım.Gelgelelim ki pek faydasını görmedimm tavsiyeniz var mı ? lekeler çok kötü görünüyor..

Iyi aksamlar canim..
Bende hic bir cözüm bulamamist okadar ilac kullandim ki.. ama sonra limon suyu iyi geldigini duydum ve denedim.. yüzünü iyi ce temizledikten sonr pamukla limon suyu sürdüm yüzüme.. sabah kalktgmda gercekten faydalarini gördüm devam ettikce düzeldi... tabi bu her yüzde ise yarar mi bilemem canim .. istersen bir dene faydasi olursa devam edersin.. :)) :3:

Back