Sivilceli Ciltler Sivilceler ve izleri..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sahikaziyagil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
31
18
Kızlar merhaba Benim sorunum sivilce ve sivilce izleri. Çok var mı, hayır yok, ancak benim için görüntü kirliliğinden ötürü. Bunun için dört kez cilt doktoruna göründüm. İlk aldıklarım bana bayağı pahalıya maal olmasına rağmen bir sonuç alamadım ancak yine aynı doktorun verdiği sadece sabun yerine sabun köpüğü kullandığım ilaçlar bana fayda göstermemeye devam etti. Doktorumu değiştirdiğim de iki tane ilaç verdi bana, biri bir akşam biri de diğer akşam için. ((Hiçbirinin ismini hatırlamıyorum)) bunlar diğerlerine göre daha iyi geldi ama tam anlamıyla etkili olmadı ben hala aynada sivilce izlerime bakıyoken buldum kendimi. 2 ay içinde atmak gerekiyor ben de attım. Olay'ın temizleme jelini, toniğini ve gece kremini kullanmaya başladım eğer birşeyler arıyorsanız şiddetle öneririm tabii bunlarda geçirmedi izleri, ama cildim daha parlak, eskiye nazaran çok daha iyi. Ben tamamen kurtulmak istiyorum bunlardan. Önerisi olan arkadaşlar lütfen sonuç almayanlar öneri yazmasın.. Doktora tekrardan gidip bit yığın para bayılmak istemiyorum sonuç hüsran çünkü. Yardım edin lütfen kurtulmak istiyorum bunlardannn...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X