Sivilceler ve izleri

yzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
95
1
sivilceler için 2 kez doktora qittim clindoxyl jel verdi:2: ama az bi fondoten sürsem sivilceler tekrarlanıo ve izler kapanmıyo:KK19: ayrıca acnequn yüz yıkama jeli kullanıyorum arada sebamed sabunu ile yıkıyorum qül suyu denedim ama bi işe yaramadı kil maskesi düşünüyorum artık tek çarem maske lütfen bi öneriniz varsa yazarmısınız:KK43:

ben 6 ay zoretanın tedavımden sonra 2 ay differın kullandım ızler ıçin..doktor izin pek olmadığını kırmızı ızın lazerle çok ıstersem gıdeceğini söyledı..gerek görmedık..kullandım jelı ıyı geldı..

evdekı maskeler her cıltte aynı etkıyı göstermıyor..başka bır dermatoloğa daha gıdın..
bırde fondotenınızı sivilce yapmayan özel urunlerden seçın..o zaman cılt daha az reaksıyon gösterır..

:KK66: çok teşekkür ederim ama şu an kısıtlı bi şehirde yaşıyorum ve qiittiğim en iyi dr bu diğerleri ilgilenmiyor bile özel hastane falan da yok off kırmızı lekeler off:84:

:KK66: çok teşekkür ederim ama şu an kısıtlı bi şehirde yaşıyorum ve qiittiğim en iyi dr bu diğerleri ilgilenmiyor bile özel hastane falan da yok off kırmızı lekeler off:84:

daha fazla yardım edebılmeyı ısterdım..geçmiş olsun..:nazar:

kırmızı sivilce izleri için abrazyon yaptırabilirsiniz

X