Maske Tarifleri Sivilceler için portakal limon süper ikilisi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Faydali

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
200
222
  • Sivilcelerinizin üzerine portakalın kabuğunu sıkınca gözü yakıp mahveden sıvı varya onu sivilcelere sıkıyoruz, bu hem sivilceleri kurutuyo hem mikrop kırıyo. Göz yanıyosa oraya noluyo kimbilir.
  • Sivilce kuruduktan sonra sürekli limon sürüyoruz. Hatta limonun içinden bi parça alıp üstüne kapatabilirsiniz, limon parçası kuruyunca görüntü biraz kötü olabiliyo yalnız. Limon da iz kalmasını önlüyo veya baya bi hafifletiyo.
  • Limon ve portakalın yağ çözücü ve mikrop kırıcı, yeni sağlıklı hücrelerin meydana gelmesini destekleyici özelliği var Allah'ın izniyle. Limonun kanser hücreleriyle savaşındaki etkisi bilimsel olarak da kanıtlanmış sivilceye siz düşünün.
  • Tabi dıştan bakım yaparken içten beslenmemize filan dikkat etmemiz gerekiyo, doktor kontrolü filan önemli.
  • Hergün çay kaşığının ucuyla karbonat eritilmiş suyu içerek vucudunuzu alkali hale getirebilirsiniz. Misvak da ağız ortamını alkali hale getiriyo. Misvağın karaciğer temizleme özelliği de var içindeki maddelerden dolayı. Biara misvak kullanırken hem dişlerim hem cildim çok iyiydi bırakınca ikisi de sorunlu olmaya başladı tekrar başladım inş. Hem sünnet bundan daha güzeli mi var.
  • Kendimde faydasını gördüğüm için yazdım. Gayret bizden şifa Allah'tan.

• Ayrıyeten ciltteki izleri gidermek için limon çok faydalı, sivilce tedavisi dışında iz ve cilt yenileme için acayip etkili.

Son düzenleme:
X