Sivilceli Ciltler Sivilceler için medikal bakım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
682
248
Bundan 9 ay kadar önce bi diyet yaptım 10 kilo verdim. Buna bağlımı bilmiyorum ama bu süreçten sonra yaklaşık 3 aydır inanılmaz sivilcem çıktı. Cildim kuru aslında. Yağlı şeyler yemem abur cubur yemem. Her gün 3 5 sivilceyle uyanıyorum yüzüm sırtım belim boynum. Hepsi iltihaplı büyük sivilce. Acıdan yüzüme falan dokunamıyorum. Cildiyeye gittim alerjiye gittim dahiliyeye gittim hiç biri çözüm olmadı. Lazere gittiğim için roaccutane kullanamıyorum. Ve 2.5 ay sonra düğünüm var. Parası falan umrumda değil bakıma gitmeyi düşünüyorum ama faydası olur mu çözüm olur mu ankarada yaşıyorum önerebilceğiniz bir yer var mı lütfen bilgilendirin beni çok kötü durumdayım bu yüzden evlenmek istemiyorum gelinlik almaya gitmiyorum

Geçmiş olsun Hacamat yaptırın bide vücuttan kirli intihaplı kanı atsınlar birde limon sürün sivilceli yerlere kurutur Allahın izniyle

Cnm ben 34 yasindayim yillardir uğraşıyorum evlendim cocuklarim oldu hala sivilce var keşke rakkutane kullanabilseydin ama düğünün varmış acil istiyorsan Vita b3 formula ürünleri kurutuyormus bende 1 ay sonra alicam ise yararsa haber veririm sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…