Sivilceli Ciltler Sivilceler için maydonoz-limon kürü + özel tavsiye

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sultannn34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
92
4
Arkadaşlar sivilceler için belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur İbrahim Saraçoğlu'nun maydonoz limon kürü var bence bunu uygulamaktan bir zarar çıkmak hem yüzümüze sürmüyoruzda içiyoruz ama aç karna mutlaka sonuçta bitkisel birşey yararı olmazsa en azından zararıda olmaz vakit kaybıda olmaz.Birde bunun yanında benim size tavsiyem günde 5-6 limonu soyarak yiyiniz suyunu sıkmayın mandalina soyar gibi soyup yiyiniz.Vucüdü dezenfekte eder ayrıca sadece cilt için değil vucüdada yararı vardır

Günde 5-6 limon yiyelim, cildimizi düzeltelim ama midemizi delelimkafamçokkarıştı
Cidden günde 5-6 limon demek vücuda hatrı sayılır miktarda asit sokmak demektir ve bu da mide açısından tehlikelidir. Burada bir arkadaşımız daha söylemişti, limonun içindeki asit mermerin bile rengini değiştirirken düşünün organlarımıza ne yapar. Bende 10 yıldır sivilce ve izlerinin problemini çekiyorum, bende çok şey deniyorum ama biraz daha bilinçli olup öncesinde araştırmakta yarar var.
Sevgiler...

5-6 limon cok cok fazla.
Onu yiyene kadar 5-6 elma yesek daha yararli olurdu herhalde diye dusunuyorum.
Bu maydanozu cok duyuyorum, denemek istiyorum ama bit turlu nasip olmadi. Yakinda denerim insallah.

nasıl yapılıyo bu kür yazar mısın arkadaşım ben duymadım...

nasıl yapılıyo bu kür yazar mısın arkadaşım ben duymadım...

16-17 tane maydonuz blendıra atılacak,üzerine iki yemek kaşağı taze sıkılmış limon suyu ve yarım bardak klorsuz su ilave edilecek.Blendır 1,1.5 dakika kadar çalıştırılacak ve bunun suyu kahvaltıdan 10 15 dakika önce içilecek

Böyle tarif edilmiş ama ben suyu az ilave ediyorum ayrıca limon suyunuda 2 yemek kaşığı değil 2 3 limon olarak ekliyorum

Yilardir sivilce problemi yasiyorum.Hayalimdeki tertemiz bebek gibi bir cilde kavusmak icin cesitli cesitli urunler kullandim.Yuzume ne surmedimkiiii.....bikac gun kurutuyordu sivlceleri sonra tekrar basa donuyoruz((( 3 gundur maydanoz limon kurunu kullaniyorum. insaallah bir yarari olur. Sivilce konusunda ogrendigim en onemli sey bunun icten bir problem oldugu. Distan ne yaparsak yapalim bir sonuca ulasamayiz. yalniz gunde 5-6 limon coook fazla. bu kuru uyguladiktan sonra fazladan limon yemeye gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…