ha bıde burda okumustum bepanten madecassol ve bepanten plus karısımı 1haftadır kullanıom soruolar ne kullanıon duzeldı lekelerın dıe bılgınızeyerimseniben
ha bıde burda okumustum bepanten madecassol ve bepanten plus karısımı 1haftadır kullanıom soruolar ne kullanıon duzeldı lekelerın dıe bılgınızeyerimseniben
arkadaşlar bu bepanten merhem olan mı acaba bende yanıklara ve lekelere iyi geldiği için bugünden itibaren evde bulundurduğumuz merhemi sürmeye başladım. kimseyede söyleyemedim çünkü o kadar bıktım ki sivilcelerimden artık tahammülüm kalmadı. bu dediğiniz bepanten merhem olan değil mi şütfen biri bana evet desin yaa
arkadaşlar benim sağ yanağım pürüzsüzdü ama sol yanağım hep sivilce ve izleriyle doluydu ( tlf konuştuğum ve sürekli çıkan sivilceleri sıktığım taraf) kullanmadığım jel ilaç sabun doğal yöntem kalmamıştı 2 yıldır. ama en son annemin ısrarları üzerine ( kendisi baby face olup formülüde hacışakir sabun-limon-arko üçlüsüdür) bende normal el sabunuyla yıkayıp gül suyuyla silip en sonda bepanthene plus krem (mawi olanı) kullanmya başladım we şuan cildim süper. inanırmısınız sol yanağımda böle karıncalanmalar hissediorum we ne sivilce kaldı nede iz. allık sürüp çıkıorum :)) herkese tawsiye ederim bepantheni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?