Sivilceli Ciltler Sivilceler için Glikolik Peeling uygulayan var mı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aysenur1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
87
31
25
Arkadaşlar sivilce ve izleri için kimyasal peeling yaptıran varmı mesela internetten araştırdım glikolik peeling işe yarıyomuş galiba fiyatı da uygun.Bilen varmı?

ben kimyasal peeling yaptirdim. eger aktif sivilcelerin varsa kesinlikle yapma derim. ben oyle bi hata yaptim. ve 4-5 tane olan sivilcem baya bi artti. toplamda 6 seans demsiti doktor ama ben 4 te biraktim. belki devan etseydm duzelirdi ama ben yuzum cok kotu olunca korktum ve bi daha yaptirmadim. (ozel bi hastanede yaptirdim cildiye uzmanjna)

ben kimyasal peeling yaptirdim. eger aktif sivilcelerin varsa kesinlikle yapma derim. ben oyle bi hata yaptim. ve 4-5 tane olan sivilcem baya bi artti. toplamda 6 seans demsiti doktor ama ben 4 te biraktim. belki devan etseydm duzelirdi ama ben yuzum cok kotu olunca korktum ve bi daha yaptirmadim. (ozel bi hastanede yaptirdim cildiye uzmanjna)
öyle oluyosa en iyisi bitkisel yöntemlere devaamm:110:

öyle oluyosa en iyisi bitkisel yöntemlere devaamm:110:
bitkisel yöntemler de cözüm degil ki.. ama bana sorarsan yuzunu guzel temizle. cildine en uygun temizleme jelini ve tonigini bul. ben suan la roche posay effackar serisini kullaniyorum. suan icin memnunum. istersen bu arastir. hatta tonigi micro soyucu ozelliklisivilce izlerine iyi gelebilir.

X