Sivilceli Ciltler sivilceler için clinique serisi kullananlar?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eglantine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
11
0
arkadaşlar sivilceler için son zamanlarda önerilen bi ürün var reklamlardada görmüşünüzdür belki banada tavsiye edildi ama bilmiyorum nasıl sonuç doğurur. kullanınız varsa palaşırsa menmnun olurummirmirmirmir

canım merhaba,ben 2 senedir kullanıyorum şahsen bir faydasını görmedim.zaten cilt doktorları da diyor ancak cildi temiz tutmayı sağlarsınız o tür ürünlerle diye..yani cildimi temizlemekten öteye gitmedi clinique. ayrıca kötülemek gibi olmasın ama toniği çok alkollü kullanamadım desem yeridir. yani anlattığım gibi bana bir faydası olmadı belki olanlar vardır ama bu şekilde senelerdir bu ürünleri kullanıp bir faydasını göremeyen bir sürü arkadaşım soluğu dr da alıp medikal ürünler kullanmya başladılar. yani açıkçası bir ton para verip insan değişeceğini umut ediyor ama hiçbirşey değişmiyor..

hakikaten harikadır ürünleri ama fiyatları çoook yüksek yani bir bayanın ihtiyacı cilt bakım ürünleriyle bitmiyor ki bunun renkli kozmetigi var,kuaförü var,kıyafeti var aksesuarı var..... cildin karma yaglıya yönelikse sebum salgısının fazlalıgından dolayı akne oluşumuna yatkındır bunu temelde salisilik asit içeren temizleme jelleri ve kurutucu merhemlerle düzene sokarsın bunun için önce bir dermatologa git derim bu markayla aynı işi yapan daha uygun fiyatlı dogru ürünlere böylece ulaşmış olursun mesela exofilac,eubos da etken maddeleri birdir 8minik bir mutfak sırrı da benden guünde bir adet aspirin iç ve haftada bir BANYO SONRASI maskesini uygula)

kesinlike dermotologa git derim kozmetik ürünlerde arama..bak ben sana dermokozmetik ürünler önerebilirim.la roche posay ,,evene ,babe ,,uriage..anlaşmalı eczanelerden bilgi al doktorlarda bunlardan öneriyo..ben sana bunları tavsiye ederim sivilce ve akneler için bn de kulanıyorum ve memnunum..

Ben henüz Clinique kullanmadım, ama bugün bir gazetede okudum. Oyuncu Emel Çölgeçen; Clinique'in sivilce kremi mucizevi bir çözüm sunuyor. diyor.

Vichy marka kremini tavsiye eder misiniz ?

Sivilceler için özel kremini bilemem ama çok problemli bir cildim varken clinique kullanmaya başladım ve zaman içinde cildimde ciddi değişiklikler oldu. Birgün bir arkadaşım keşke cildim senin gibi olsa dediğinde kulaklarıma inanamadım.
Bugüne kadar çok fazla şey kullandım clinique de dahil hiçbiri mucizevi değil ama gene de en çok işe yarayan cliniqe oldu ki bu çok önemli birşey.
Ayrıca toniklerinin dereceleri var, güzellik uzmanına danışarak alır ve yaz kış dereceleri değiştirirsen memnun kalırsın. Selamlar.

ya ben acıkcası cok ürün kullanmadım ve napcağımı şaşırıyorum ya aslında en iisi önce uzmana danışmak güzellik salonuna falan gttiğnde onların gercek mi yoksa müsteri cekmek için mi sölediğini anlayamıyosun ki bilesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…