Sivilceli Ciltler Sivilceler İçin Bepanthene Mucizesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Kızlar ben bir kaç gündür her akşam yatmadan yarım saat önce yüzüme Bepanthene kremini sürüyorum. Ve yüzümdeki sivilcelerin küçülüp yok olduğunu fark ettim. İlk gün sürdüm yüzümde 3 tane büyük sivilce vardı. 1 tanesi neredeyse tamamen yok olmuş gibiydi. 2 taneside baya bi küçülmüştü. Sadece bir gecede oldu hemde.. Sonra 2 gece daha sürdüm ve o sivilceler yok oldu. Diğer küçüklerde yok oluyor. Tabikide kökten çözümü yok bunların. Ama çıkan sivilcelere hemen sürdüğünün öbür gün geçirebiliyor yada küçültebiliyor. En azından şu zamana kadar okadar formül denedim bu kadar çabuk olumlu bir sonuç almamıştım. Zaten Bepanthene kreminin yaralar, izler, yanıklar vb. sorunlar için kullanıldığını biliyoruz. Bende leke falan deyince belki sivilcelerede iyi gelir diye düşündüm ve denedim, deniyorum.. İyi geliyor dediğim gibi. Tavsiye ederim kullanmayanlar için.. He birde sırtıma falanda sürdüm. Onlarada aynı şekilde iyi geldi.

Son düzenleme:
Hangisini kullanıyorsun. Bunun yağ içermeyen kremi de varmış çünkü. Benim cildim çok yağlı. Ergenlik sivilceleri var birde. Kullansam mı ki?

bu kremi kullanmanızı önermem internetten bepanten tüylenme vs yazarsanız görürsünüz bu krem tüylenme yapıyor genelde nemlendirici olarak ceradolin öneriliyor eczanelerde.

bu kremi kullanmanızı önermem internetten bepanten tüylenme vs yazarsanız görürsünüz bu krem tüylenme yapıyor genelde nemlendirici olarak ceradolin öneriliyor eczanelerde.

Valla ben 4 gün kullandım tabikide şuan için hiçbir tüylenme yok. Zaten uzun süreli kullanmayı düşünmüyorum. Saol yinede..

Benimde cildim yağlı canım. Evde bu vardı bende öyle tesadüfen kullanmaya başladım. Bunu kullanıyorum:

bepanten plus dr kızım için vermişti. elinde sinek ısırığı yaraya dönüştüğü için. içerisinde kurutmak için antibiyotik türü mü ne varmış. plus olanı daha etkili.
tüylenme yapar mı bilmem ama 2-3 günda çok azalıyo kalmıyo. devamlı kullanmayınca dert olmaz dence. birde az sürüp yedirin. bol bol kullanmayın ilacı

Aynen öyle canım.. 2 haftadır kullanıyorum tüylenme falan yok.. 3 gün sürüyorum 1 gün sürmüyorum ama.

Kızlar cildi yağlı olanlar için aman diyim dahada berbat yaptı benim cildimi
İltihaplı akneler ve yağlı ciltler uzuk durun

Son düzenleme:
ben uzun zamandır kullanıyorum tüylenme olmadı allaha sükür aynı sekilde sivilce çııktığında sürüyorum çıkmadığı zamanlarda sürüyorum yüzüne pudra sürmüs gibi oluyo

Merhaba kızlar,bende boyle yorumları duyup almaya karar werdım.yüzümde ağdadan sonra sivilceler olmuştu halada varlar ama eczacı bana bepanthol cilt bakım kremi verdi üsütünde el ve yüz içn yazıyor oda su bazlı.aradan 2 yl gecmiş tabı ama lütfenn bi bilginiz varsa yazın.eğer yanlışsa hiç sürmym.(

benımde ağdadan dolayı yuzumde sivilceler oluştu bepanthenı duyunca almaya krr werdim ama ismi fln değişmiş eczacı bana bepanthol werdi üstünde cilt bakım kremı yazıyor.sürsem ii gelirmi yoksa merhemını mı alıyım o yağ bazlıymış o yuzden bana kremını kulln dedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…