Sivilceli Ciltler Sivilceler İçin Basit Ancak Etkili Bir Yöntem.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zeylina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
86
13
298
34
Hiç duydunuz mu bilmiyorum. Arap Kızı isimli bir krem var. Aktarlarda cüzi bir miktara satılan kendisi küçük etkisi büyük bir kremdir. Evet. Bu basit ve etkili yöntem için ihtiyacımız olan 3 şey var: Arap Kızı isimli bu krem, biraz pamuk ve gülsuyu. Gelelim yapmamız gerekene. Her akşam yatmadan 2 saat kadar önce Gülsuyu ile yüzümüzü iyice temizledikten sonra Arapkızını yüzümüze sürüyoruz ve 2 saat sonrada yatağımıza yatıp uyuyoruz. Yıllardır uğraştığım sivilcelerimi bu yöntem ile kontrol altına alabildim. Üstelik çevremde önerdiklerim de kullanımları sonrasındaki durumlarından çok memnun. Bir arkadaşım 4 kutu arapkızı bitirmiş ve yüzünde hiçbirşey kalmamış.

Tavsiye benden uygulaması sizden bayanlar. :)

Arap kızı diye ideal krem aldım .
Seninkinin üstünde Arap kızı mı yazıyor ?
Aktara arap kızı dedim bunu verdi bana .
Cildimde ton bozuklukları var leke, sivilce sorunum yok ama alnım yüzüme göre esmer .
Beyaz tenliyim normalde ama orası fena duruyor şapkanın gölgesi düşmüş gibi

arkadaşım limon suyu ile sivilcelerim geçti yazmışsın cildim beyzladı yazmışsın ama anlımda ton farkı var yazıyorsun burdaki yazdıkların çelişkili geldi bana braz açıklama yaparmısın çünkü okuyanlar yanlış anlayabilirler . sivilce sorunum yok yazmışsın geçtimi yani ben anlamadım .. bende bebe pudarsı ve limon suyu uyguladım cidime sivilcem kalmadı cildim harika şimdi..

Sivilcelerim geçti, cildimde leke de yok ama alnım yanaklarıma, burnuma göre daha esmer .
Neresi çelişkili geldi anlayamadım ?

Arap Kızı yazıyordu evet. Küçücük pembe bir kutusu var.
Cildindeki ton bozukluklarına iyi gelip gelmeyeceği hakkında bir yorum yaparsam doğru olmayabilir.
Ama bu krem sivilce ve sivilce izleri tedavisinde iyi sonuçlar veriyor..

Sana iyi gelmiş olmasına çok sevindimmm
Ama bayanlar her cilt tipi farklıdır ve kullanılan ürünler her ciltte aynı tepkileri vermez sorunları da ilierlete bilir. ve gül suyu yaglı ciltlerde kesinlikle kullanılmamalıdır. akneden kurtulayım derken daha cok akne ve izlere sebep olabilir..
peeling de cok önemli mesela ama sivilceli ciltlerin kesinlikle yapmaması gereken bir uygulama.. kaş yaparken göz cıkartmayalım.. birazcık paraya kıyıp bi cildiyeye gitmeli..
cünkü bu akcıgerlerden gelen bi sorun.. cilt yüzeyinde bunu kurutabilirsiniz ama tamamen asla kurtulamazsınız ilac tedavisi şart..

Forumda binlerce tavsiye var benimki de bunlardan biri. Ben sadece tavsiye verdim... Zaten forumdaki insanlarında bunun ayırdına varabilecek ve tabiiki de her şeyden önce bir dr. gidilmesi gerektiğini bilecek kapasitedirler diye düşünüyorum... Yine de ilginize teşekkürler..

Girmişsin ama cevap yazmamışsın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…