Sivilceli Ciltler Sivilceler bitmiyor!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

brcnbfy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
63
41
33
Merhaba kızlar; 5 ay önce evlendim son güne kadar buralardaydım ama taşınınca çok giremedim açıkçası. Neyse asıl mevzu sivilceler... Evlendiğim günden beri sivilcelerim bitmedi bitmek bilmiyor, kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı geçmiyor geçmiyor... kan tahlili verdim herşey temiz. Tetraydi benzamycindi falan yok yani yok, en son dün eczanede eczacı çok ilgilenip, Dermaplus ın acne treatment serisini verdi, 2 gündür kullanıyorum. Eczacı zerotaninin krem versiyonu olduğunu söyledi ama şimdilik iyi bakalımm. Aynı durumda olan arkadaşlarım yazabilir mi neler yaptınız evet her cilt tipi değişir farklı yanıt verir ama işte bir umut...

Yüz için elma rendesi yapın temiz cilde sürün bekleyip yıkayın. Leke, sivilce ,siyah nokta vs. İyi geliyor.

Ama benimkiler kistik gibi yanş böyle kızarık gibi değil baya içi dolu ve dokunamıyorum bile :110:

Merhaba kızlar; 5 ay önce evlendim son güne kadar buralardaydım ama taşınınca çok giremedim açıkçası. Neyse asıl mevzu sivilceler... Evlendiğim günden beri sivilcelerim bitmedi bitmek bilmiyor, kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı geçmiyor geçmiyor... kan tahlili verdim herşey temiz. Tetraydi benzamycindi falan yok yani yok, en son dün eczanede eczacı çok ilgilenip, Dermaplus ın acne treatment serisini verdi, 2 gündür kullanıyorum. Eczacı zerotaninin krem versiyonu olduğunu söyledi ama şimdilik iyi bakalımm. Aynı durumda olan arkadaşlarım yazabilir mi neler yaptınız evet her cilt tipi değişir farklı yanıt verir ama işte bir umut...
Tatlım ad vermek istememekle birlikte ortalama 6 ay kullanılan ve sivilceyi kökten bitiren bir ilaç var.
cildi de tazeliyor hatta ve hatta ince çizgileri de yok ediyor.
beslenmene dikkat etmezisen karaciğer yağlanmasına neden oluyor ve 1 yıl boyunca hamile kalman da yasak
doktor kontrolünde kullanman ŞART...
ARAŞTIR BİR BAKALIM

Evet biliyorum doktor önermişti ama etrafımda kullanan birkaç arkadaşıma sordum, 3.aydan itibaren her gün burnunun kanadığını söyledi ve daha sonra bırakmak zorunda kalmış. Bende de öyle olacak değil tabii ki ama kafam karışık

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.

Ayni durumu bende yasadim evlendik bi kac ay sonra yuzumun cikmayan bolgelerinde sivilce cikmaya basladi. Dr bana azitro verdi bir de krem jel. 1 ay kullandim acikcasi. Simdi avéne in kremlerini kullaniyorum cok sukur 2 aydir 1 sivilce bile yok o donemden kalma sadece izlerim var ama azaldi onlarda. En onemlisi bence gunes kremi.

Canım istersen akne sivilcelerin için bir bu akne siyah nokta sivilce sabununu kullanabilirsin. Ben lisedeyken kullanmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUOTE
Sut intoleransiniz olabilir mi ?

Bende yıllardir sivilcelerle ugrasiyordum. Cildiye mi dersin dahiliye mi dersin kadın doğum mu? Sonunda kurtuldum bu illetten. Artik her namazda dua ediyordum Allahim bir care diye. Etrafimda surekli aa sivilcen cikmis niye bu kadar stres yapiyorsun gibi sorulardan bikmistim. 21 yaslari da birdenbire sivil elerim costu ve geri gitmek bilmedi. Sivilcede degil der altind ayayilmis yumrulu biseydi. İnternete bir yerde denk geldim sut intoleransi olanlarda sivilce yapiyormus. Bir de bunu deneyeyim dedim . Bir hafta sut ve sut urunu yemedim sivilcelerim gecti. Sonra bir barfak sut ictim suratimi bastilar yuzumu yikarken bile aciyordu. Sonra geri biraktim. Artik ne siskinligim ve gaz problemim kaldi ne de sivilcelerim yuzume renk geldi resmen. Sizde bir deneyin isterseniz forum forum gezip yaziyorum denk geldikce gercekten insanin hayatini cok olumsuz etkileyen bir sey bu. İnsallah saglikli bir cilde kavusursunuz. Bu arada sut urunlerini suan yiyorum ama yemeden once laktaz enzimi iciyorum. Kutusu 25 tl uc ay yetiyor. Sureci hizlandirmak icin sutu biraktigin an sabahlari ac karninasogan suyu içmeyideneyebilirsiniz.

X