Kızlar dün kanal 7 de ikbal gürpınarın programına bir güzellik uzmanı katılmıştı. Çok etkili bir tarif verdigini söyledii ..Yapılışı kolay ve malzemeleri gayet az....
Malzemeler: 2 çorba kaşıgı kaya tuzu, yarım limon suyu birde bir kaç damla limon yagı.. Bunların hepsini karıştırıyorsunuz sivilcelerinize yada lekelerinize sürüyorsunuz.Bu formül ciltteki sivilceyi kurutuyormuş ayrıca ölü deriyi atarak lekelerin kaybolmasını saglıyormuş.Lekelere vede sivilceye cok iyi geldigini söyledii..Bende özel günlerimde cıkan sivilcelerim için denicegim..Umarım etkili olur..Deneyen arkadaşlar varsa ya da kullandıktan sonra sonuç alanlar olursa lütfen yazsınlar..
Canım zaten tüm yüze sürülmicek sadece sivilcenin üstüne yada lekelere..Normalde bende limonu suyla seyreltip yüzüme sürüyorum. Bu formülü denemedigim için birşey diyemicegim.Yarın aktara gidip limon yagı birde kaya tuzu alıp denicegim..ınş etkili bir tarif olurda bu şikeylerden muzdarip olan arkadaşlarımız yararlanır..
canım maske ciltte kuruyana kadar kalacak..sivilcenin üzerine koydugunuzda belli bir süre sonra kendiliginden kurumaya başlar..lekede ise kuruduktan sonra yumuşak hareketlerle ovarak cıkartmamızı söyledi..
Canım denersen mutlaka sonuçlarını yaz,benim denemediğim bi şey kalmadı yüzümde o kadar çok şey denedimki yüzüm geçmek yerine mahvoldu artık o yüzden yeni bir şeyler denemeye korkuyorum off.
Canım denersen mutlaka sonuçlarını yaz,benim denemediğim bi şey kalmadı yüzümde o kadar çok şey denedimki yüzüm geçmek yerine mahvoldu artık o yüzden yeni bir şeyler denemeye korkuyorum off.
Canım sende haklısın..Bende cilt konusunda cok titizim her okudugum, duydugum gördügüm ürünleri kullanamıyorum..Ama bunu kullanmaya karar verdim gelişmelerden haberdar ederim ..
Ben o kadar çok şey kullandımki inanın bıktım artık,ne yapacağımı şaşırdım,her seferinde ya bu sefer geçerse diye denemedik şey bırakmadım,neyse olumlu sonuç alırsan yazarsan sevinirim...