Lekeler, Çiller Sivilceden ve Lekelerden Kurtulmanın Doğal Yolu.. ( cilt uzmanı önerisidir)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
Kızlar dün kanal 7 de ikbal gürpınarın programına bir güzellik uzmanı katılmıştı. Çok etkili bir tarif verdigini söyledii ..Yapılışı kolay ve malzemeleri gayet az....
Malzemeler: 2 çorba kaşıgı kaya tuzu, yarım limon suyu birde bir kaç damla limon yagı.. Bunların hepsini karıştırıyorsunuz sivilcelerinize yada lekelerinize sürüyorsunuz.Bu formül ciltteki sivilceyi kurutuyormuş ayrıca ölü deriyi atarak lekelerin kaybolmasını saglıyormuş.Lekelere vede sivilceye cok iyi geldigini söyledii..Bende özel günlerimde cıkan sivilcelerim için denicegim..Umarım etkili olur..Deneyen arkadaşlar varsa ya da kullandıktan sonra sonuç alanlar olursa lütfen yazsınlar..

peelıng cnm dımı bende sekerle yapıyrum ama sıvılcleı olanların sıvılcelerını patlazmamı ya

limon sivilcelere ve lekelere cidden iyi geliyor..
ancak hem tuz hem limon bna biraz tahris eder gibi geldi..
kuru ciltler bal ve limon ya da sut bal limon deneyebilir aslinda.. ben uyguluyorum arada bir cok guzel oluyor.

işin açıkcası ağır gibi geldi bana tuz ve limon belki aşırı yağlı ciltlere iyi gelebilir ama diğer ciltlerde kuruma ve yanma yapacaktır muhakkak
tabi denemek lazım bi sağol...

Kızlar bu maske sadece sivilce vede leke üzerine sürülecek yani sorunlu olan bölgeye...leke üzerine ise biraz bekletim yumuşak hareketlerle ovularak cıkartılacak...

bence cilde zarar verir tuz ve limon güzel yakar cildi. hele benim çok hassas cildim kıpkırmızı olur herhalde

kızlar bende bir tv programında bi tarif duymuştum hemen akşamına uyguladım ve cildime çok iyi geldi ben yağlıya yakın karma ve sivilce sorunu olan bir cilde sahibim..yüzümdeki sivilceleri kuruttu ve lekeleride soldurdu gibi henüz 3 gün oldu ama yüzümdeki renk tonu daha düzgün gibi geliyor bana tarif şöyle :
kırmızı turpu alıyorsunuz güzelce yıkıyorsunuz,sonra kabukları ile birlikte güzelce bi tabağa rendeliyorsunuz, rendelediğiniz turpun üzerine bir miktar elma sirkesi döküyorsunuz ve bu karışımı 5-6saat bekletiyorsunuz...daha sonra karışımdan oluşan suyu bir bardağa süzüyorsunuz ve bu süzme karışım ile yüzünüzü pamuk yardımı ile hergün bi güzel siliyorsunuz...en geç 3 gün sonra etkisini hissedeceğinize eminim..umarım faydası olur hepinize sevgiler..

kızlar bende bir tv programında bi tarif duymuştum hemen akşamına uyguladım ve cildime çok iyi geldi ben yağlıya yakın karma ve sivilce sorunu olan bir cilde sahibim..yüzümdeki sivilceleri kuruttu ve lekeleride soldurdu gibi henüz 3 gün oldu ama yüzümdeki renk tonu daha düzgün gibi geliyor bana tarif şöyle :
kırmızı turpu alıyorsunuz güzelce yıkıyorsunuz,sonra kabukları ile birlikte güzelce bi tabağa rendeliyorsunuz, rendelediğiniz turpun üzerine bir miktar elma sirkesi döküyorsunuz ve bu karışımı 5-6saat bekletiyorsunuz...daha sonra karışımdan oluşan suyu bir bardağa süzüyorsunuz ve bu süzme karışım ile yüzünüzü pamuk yardımı ile hergün bi güzel siliyorsunuz...en geç 3 gün sonra etkisini hissedeceğinize eminim..umarım faydası olur hepinize sevgiler..[/QUOT

Bilgilendirdigin için cok tşk ederim tatlım..

Kızlar dün kanal 7 de ikbal gürpınarın programına bir güzellik uzmanı katılmıştı. Çok etkili bir tarif verdigini söyledii ..Yapılışı kolay ve malzemeleri gayet az....
Malzemeler: 2 çorba kaşıgı kaya tuzu, yarım limon suyu birde bir kaç damla limon yagı.. Bunların hepsini karıştırıyorsunuz sivilcelerinize yada lekelerinize sürüyorsunuz.Bu formül ciltteki sivilceyi kurutuyormuş ayrıca ölü deriyi atarak lekelerin kaybolmasını saglıyormuş.Lekelere vede sivilceye cok iyi geldigini söyledii..Bende özel günlerimde cıkan sivilcelerim için denicegim..Umarım etkili olur..Deneyen arkadaşlar varsa ya da kullandıktan sonra sonuç alanlar olursa lütfen yazsınlar..

canımcım ben bu karışımı bacaklarımdaki tüğleri aldıktan sonra uyguluyorum lekelere bir faydası olmadı ama tüğlerim çok azaldı...:nazar:

kırmızı turpu alıyorsunuz güzelce yıkıyorsunuz,sonra kabukları ile birlikte güzelce bi tabağa rendeliyorsunuz, rendelediğiniz turpun üzerine bir miktar elma sirkesi döküyorsunuz ve bu karışımı 5-6saat bekletiyorsunuz...daha sonra karışımdan oluşan suyu bir bardağa süzüyorsunuz ve bu süzme karışım ile yüzünüzü pamuk yardımı ile hergün bi güzel siliyorsunuz...en geç 3 gün sonra etkisini hissedeceğinize eminim..umarım faydası olur hepinize sevgiler..

ay yaptım dün zaten site bir arkdaşta kara turpun iyi geldiğini söylemişti hihoyyyt

ay yaptım dün zaten site bir arkdaşta kara turpun iyi geldiğini söylemişti hihoyyyt

canım evet turplu olan tarite bayagı etkili bir şeye benziyor.. ama limonda inan cilt lekelerine cok iyi geliyor..ben her iki maskeyide yapacagım...inş faydası olurr

X