• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilceden sonraki kızarıklık sorunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.148
3.140
248
31
Herkese merhabalar. Benim yaklaşık iki yıl önce alnimda ve cenemde sivilceler çıkmaya başladı. Nedeni uyguladığım yanlış makyaj ürünleriydi. Derken canima tak etti eczacıya danisip acneleyse krem ve bepanthol aldim nemlendirici olarak. Kremi kullandım gecen sonbahar. Fakat dozu fazla kacirdigimdan ve de güneş kremi kullanmadigimdan kızarıklık oluştu ve hala gecmiyor. Cenemde top sakal seklinde. Alnimda hep pütür pütür. Doktora gidicem fakat bu durumu yasayip geçirmiş olanların önerilerini bekliyorum..

Herkese merhabalar. Benim yaklaşık iki yıl önce alnimda ve cenemde sivilceler çıkmaya başladı. Nedeni uyguladığım yanlış makyaj ürünleriydi. Derken canima tak etti eczacıya danisip acneleyse krem ve bepanthol aldim nemlendirici olarak. Kremi kullandım gecen sonbahar. Fakat dozu fazla kacirdigimdan ve de güneş kremi kullanmadigimdan kızarıklık oluştu ve hala gecmiyor. Cenemde top sakal seklinde. Alnimda hep pütür pütür. Doktora gidicem fakat bu durumu yasayip geçirmiş olanların önerilerini bekliyorum..
merhaba laleli93...sorununuzu okudumda,yakın bir arkadaşımda aynı dertten muzdaripti..kadıköyde bi güzellik evinden bahsediyordu ve orda seanslara katılarak düzeldigini söyledi(aynı zamanda benimde şuanda gittigim bi yer :) )çok memnun kalmıştı yeşim hanım ve canay hanım var orda..kendileri uzman bu konuda.. emin olun size yardımcı olacaklardır

bende bu kremı kullanıyorum kaç hafta oldu kullanalı.bepanten plus var krem olanı o daha yogundur.daha ıyı gelıcektır.

bende bu kremı kullanıyorum kaç hafta oldu kullanalı.bepanten plus var krem olanı o daha yogundur.daha ıyı gelıcektır.
Ya bilmiyorum neden boyle oldu bende ben bilinçsiz kullandım belki de ondan. Teşekkür ederim canım bu kremi arastircam

bepanten kılcal damar çatlamasına yol açıyormuş. bu nedenle yüzde üzellikle yanaklarda kullanılması çok tavsiye edilmiyor. kullanma bir müddet düzelir inşallah

bepanten kılcal damar çatlamasına yol açıyormuş. bu nedenle yüzde üzellikle yanaklarda kullanılması çok tavsiye edilmiyor. kullanma bir müddet düzelir inşallah
Yaa bunu bilmiyordum.. Zaten kullanmiyordum da nemlendirici olarak iyi bi krem diye duymuştum ve de gecen sene acneleyse nin yanında nemlendirici olarak verdi eczaci. Ama acneleyse yanlış kullandım ve cenemde alnimda kıpkırmızı oldu gecen sene ve hala gecebilmis değil o kırmızılık nasıl geciricegim bilmiyorum doktorun da pek yapabilcegi birşeyi olduğunu sanmıyorum pek ilgilenemiyorlar. Nasıl gececek bu kırmızılık bilmiyorum .

Ben differin kullanıyorum 2 haftadır, doktorum nemlendirici önermediği gibi birde günde 2 kez önerdi, yüzüm 1 hafta sonunda resmen yanık gibi oldu, bende hametan sürmeye başladım, sonra başka doktora gittim oda bepanthen yerine hametanı kullanmaya devam et dedi, şuanda hiç kızarıklık kalmadı ve differinide kullanmaya devam ediyorum. Hametan bepanthene göre daha hızlı onarıyor, ilk sürdüğün anda sanki kızartıp hafif yanma yapıyor ama ertesi gün resmen iz bırakmadan tedavi ediyor. Nemlendirci olarakta günde 2 kez biri güneş koruyuculu(dışarı çıkmadan önce) biride eve gelip makyajımı temizleyince (yağsız nemlendirici) kullanıyorum.

Ben differin kullanıyorum 2 haftadır, doktorum nemlendirici önermediği gibi birde günde 2 kez önerdi, yüzüm 1 hafta sonunda resmen yanık gibi oldu, bende hametan sürmeye başladım, sonra başka doktora gittim oda bepanthen yerine hametanı kullanmaya devam et dedi, şuanda hiç kızarıklık kalmadı ve differinide kullanmaya devam ediyorum. Hametan bepanthene göre daha hızlı onarıyor, ilk sürdüğün anda sanki kızartıp hafif yanma yapıyor ama ertesi gün resmen iz bırakmadan tedavi ediyor. Nemlendirci olarakta günde 2 kez biri güneş koruyuculu(dışarı çıkmadan önce) biride eve gelip makyajımı temizleyince (yağsız nemlendirici) kullanıyorum.
Saol canım kremin içeriğini arastiricam, birde onu kullaniyim. Ya bildiğin gibi değil yine bu sene biraz iyi de gecen sene kafana çok takiyodum psikolojik olarak da etkiliyor.. Şuan az bi kızarıklık kaldı göze çarpıyor, o da bir geçse ya.. Bir de alnim hep pütür pütür mesela onu da cozemiyorum.

yanaklarda var benim, sağ yanağım daha kırmızıydı şükür gündüzleri falan hafifliyor akşamları lamba altında kızarıyorlar ya çözemedim nası iştir bu :D

Evet genel olarak yanaklarda falan oluyor bu illet benim çene ve alnimda neyse ki az var. Ama benim yüzümden oldu ben o hale getirdim :KK53: ama kırmızılık neden geçmiyor hani bi yara geçer izi de iyileşir orası öyle kırmızı küçük topsakal gibi neden geçmiyor yapisti ya :KK53:

Back