Sivilceli Ciltler SİVİLCE

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eminekc12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
2
0
24
merhaba ben ayse, onaltiyasindayim,onikiyasindan beri sivilcelerle başım dertte.çeşitli sabunlar, kremler,jeller,maskeler,sirke vb denedim.başkalarında işe yarayan önerilen şeyler bana yaramadı.hakiki kil maskesi kullaniyorum yaglardan arindiriyor temizliyor ama sivilce olusumuna fayda etmiyor.birinin önerisiyle nerisona c adlı kreme başladım birkaç gün etki etti ama duzenli kullanmama ragmen sivilce cikmaya devam etti. sonra farkettimki suratımda yağ bezesi gibi küçük küçük sivilceler var alın bölgemde çenemde ve yanaklarımda özelliklede yanak çizgilerimde ve ben bu şeyleri yok edemiyorum bu yuzden teker teker büyüyüp sivilce oluyorlar. ne yapmalıyım sıkınca içindeki yağlar hafif çıkıyor ve kayboluyor ama hem iz kalabilir hemde
q-1c1b8bef-739e-4892-8dbd-13c09b2bb697.jpg

aşırı derecede var sıkılmıycak kadar kücük olanlarda var isilik gibi. bunları kaybetmek için ne yapmalıyım ne kullanmalıyım. bunlardan kurtulursam sivilce olusumuda durur diye düsünüyorum okul açılıcak ve suratim berbat halde yardimlarinizi bekliormm (normalde fotograftaki gibi yagli degil cildim fotografta krem var) (
q-83540d17-b70d-4f2b-aa14-62fd50a78e62.jpg

q-76ba6448-1eff-4524-a17a-68230ca1c9d9.jpg

Doktora gidin. Size yardımcı olabilecek bence onlar. Benim arkadaşımda sizin gibiydi hatta daha ilerisi en son doktortedavisi gördü. İlaçlarla vs ölü deriyi alıyorlar biraz süreci zor çok kabuk atıyor ama size nasıl bir tedavi olur bilmiyorum. En sonunda pürüzsüz cilde sahip olursunuz inşallah.

Slm aysecim. Bence alovera ürünleri kullanabilirsin. Ben bu ürünleri kullanan birçok arkadaşımın sivilce sinden kurtulduğunu şahit oldum.
received_1132211673468356.jpeg

Üstelik siyah noktaların var onlarada bu kremler iyi gelecektir

merhaba ben ayse, onaltiyasindayim,onikiyasindan beri sivilcelerle başım dertte.çeşitli sabunlar, kremler,jeller,maskeler,sirke vb denedim.başkalarında işe yarayan önerilen şeyler bana yaramadı.hakiki kil maskesi kullaniyorum yaglardan arindiriyor temizliyor ama sivilce olusumuna fayda etmiyor.birinin önerisiyle nerisona c adlı kreme başladım birkaç gün etki etti ama duzenli kullanmama ragmen sivilce cikmaya devam etti. sonra farkettimki suratımda yağ bezesi gibi küçük küçük sivilceler var alın bölgemde çenemde ve yanaklarımda özelliklede yanak çizgilerimde ve ben bu şeyleri yok edemiyorum bu yuzden teker teker büyüyüp sivilce oluyorlar. ne yapmalıyım sıkınca içindeki yağlar hafif çıkıyor ve kayboluyor ama hem iz kalabilir hemde
q-1c1b8bef-739e-4892-8dbd-13c09b2bb697.jpg

aşırı derecede var sıkılmıycak kadar kücük olanlarda var isilik gibi. bunları kaybetmek için ne yapmalıyım ne kullanmalıyım. bunlardan kurtulursam sivilce olusumuda durur diye düsünüyorum okul açılıcak ve suratim berbat halde yardimlarinizi bekliormm (normalde fotograftaki gibi yagli degil cildim fotografta krem var) (
q-83540d17-b70d-4f2b-aa14-62fd50a78e62.jpg

q-76ba6448-1eff-4524-a17a-68230ca1c9d9.jpg
Meraba ayse benim de kuzenimin sivilceleri vardi aloe vera mikrosilver set ile gayet iyi duruma geldi dusunursen gorusebiliriz.ayricz bir saglikci gozuyle oneriyorum

Merhabalar Ayşe, ben 20 yaşındayım ve bende birçok şey denedim. Araşdırdım sonra acnemax ı çok iyi okudum deneyeyim dedim. Çok memnunum vallah bana çok faydası oldu nerdeyse hiçbirşey kalmadı. 1 aydır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Ben BURADAN aldım. Ve yinede bu sorunla mücadele eden herkese kolay gelsin gerçekten anlatılmaz yaşanır yani çok zor:KK43:. İyi günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar SIVILCE SORUNU OLAN ARKADASLAR BANA OZELDEN MESAJ ATABILIRLER... gerekli bilgiyi verebilirim..

Merhaba arkadaslar SIVILCE SORUNU OLAN ARKADASLAR BANA OZELDEN MESAJ ATABILIRLER... gerekli bilgiyi verebilirim..
Ürün satışı yasaktır, lütfen ürün satışı, reklam, üye yapma vb hakkında yorum yazmayınız.

ARKADASLAR 2 YILDIR SIVILCEDEN MUZDARIPTIM DENEMEDIGIM SEY KALMADI VE CAREYI BULDUM.
AMERIKADAN GETIRTTIGIM BIR CIHAZLA TUM SIVILCELERIM KURUDU VE IZLERIM DE BAYAA GECTI. HEM DE 4 HAFTADA ! ILGILENEN VARSA YAZSIN LUTFEN. SIMDIDEN GECMIS OLSUN.

X