Sivilceli Ciltler Sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

derhak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
11
0
36
Adana
benim yüzümde 16 yaşında sivilceler çıkmaya başladı. bu sivilceler 20 yaşımda biraz azaldı şu an 26 yaşındayım ve yaklaşık 5 ay önce yüzümde aşırı sivilcelenme oldu şu anda hala geçmedi fakat biraz azalma var tabi haliyle izler de var yüzümde. bir de sürekli küçük,sert içi yağ dolu kistik sivilceler oluşuyor onları boşaltmak için sıkmak zorunda kalıyorum yoksa geçmiyor şu ana kadar pek çok yöntem denedim pek işe yaramadı lazer yönteminden de korkuyorum bu yöntem iyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum lazerle akne tedavisi hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfennn...... şimdiden teşekkür ederim:)
eyvahedigeldismile

Benim lazer akne tedavisiyle ilgili bilgim yok ama, birsey diyecegim: Kendin SIKIP patlatma istersen, iz kaliyor ozellikle yuz bolgesinde. Gercekten.
Dermatolog veya cildiyeciye gittin mi? Hormonal bozukluk da olabilir, doktora gorunmekte fayda var..

bencede doktora gorun hormon bozukluğu olabilir belkide 26 yaşındasın ergenlık sıvılcesı bıtmesı lazım lazer konusundan bı bılgım yok malesef

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…