Sivilce

Tezkosar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
16
0
1
49
Kizlar bugün vajinadaki kılları aldırdım sır ağda ile popoma kadar vajinamın altında sivilce çıktı bu nasil gecer cok acill yardim bekliyorum lütfen çok sinir bozucu

Neyine yardım edelim. Herkeste oluyor gayet normal bi durum. Dokunmayın geçer bi kaç güne. Sisip irin dolarsa ici hafif sıkarsınız. Basit bir sey. Ama dikkat edin gecmezse farklı bi sey bulasmıs olabilir ama sanmam muhtemelen geçer sivilceyse

İlk defa başıma geldi spirel taktırdım 1 ay oldu ama idrar yolu vajinal enfeksiyon sanirim çıkarıcam dr gidersem temiz olsun istedim bu seferde böyle oldu .

Kizlar bugün vajinadaki kılları aldırdım sır ağda ile popoma kadar vajinamın altında sivilce çıktı bu nasil gecer cok acill yardim bekliyorum lütfen çok sinir bozucu

Cildiniz hassastır ya da kullanılan ürün kaliteli değildir, geçmezse bir haftaya doktora gidin . Hijyenik miydi gittiğiniz yer, dikkat edin

Valla daha öncede gitmiştim busefer böyle oldu vajinal enfelsiyonum vardi dr gidecegim diye temiz olsun istedim ama keşke yapmasaydım

Kizlar bugünde gene dr gittim vajinal agda yaptırdım dün sol popo tarafıma doğru şişlik var sanki biraz acıyor bide mantar olmuşum gene spirel 1 ay önce taktırdım hiç iyi gelmedi çıkarmalımıyım acaba lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Yazın özellikle ağda yaptırınca oluyor kaşıntı akıntı falan yoksa cok takılma benim cildim hassas ben 1 hafta öyle geziyorum mecbur

Öncelikle dr cildiyecıye gozukmenızde fayda var. Durumlar aynı olmuyor kullandıgınız ilaç mı yoksa sprıal mi yoksa mantar rahatsızlığınız mı yoksa alerjik bir yapınız mi var ıyı öğrenin.
Lakin benım 3 aya yakın sadece kalca kısmında içten dışa dogru artan bi sivilcelenmem oldu derken patlattım vs kanama oluyor dırek. Ve durmadım daha fazla cildiyecıye gıdıp durumu izah ettim ki şükürler olsun nadaxy dıye bir krem verdı nokta seklinde suruyorsun resmen kuruttu gitti bır ay ıcınde.
Gecmıs olsun sızede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…