- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Ay alayım bari ben eczaneden canımmTatlım ben sivilceme Baticon sürüyorum(yaraların üzerine sürülen kahverengi solüsyon) 1 hafta boyunca her akşam kulak pamuğu yardımıyla sivilce üzerine sür ve öyle yat sabah yıka. 1 hafta boyunca her akşam DÜZENLİ yaparsan etkisini görürsün. Ben yaptım ve işe yaradı.
Çok pahalı birşey değil tahmini olarak 12.50 tl olması lazım. Ama dediğim gibi1 hafta boyunca düzenli kullanman lazım.Ay alayım bari ben eczaneden canımm
Ya alırım da insallah faydasını görürümÇok pahalı birşey değil tahmini olarak 12.50 tl olması lazım. Ama dediğim gibi1 hafta boyunca düzenli kullanman lazım.
Ay çok teşekkür ederim yaa , peki imex kullandın mı senBende işe yaradı tatlım. Tam alnımda içi dolu sivilce vardı iyice büyümeden her akşam düzenli yaptım çok şükür büyümeden söndü.
Hayır hiç kullanmadım. Ama bugün cilt doktoruma gideceğim sorarım senin için :)Ay çok teşekkür ederim yaa , peki imex kullandın mı sen
Merhaba kızlar , benim cildim karma/yağlı, öyle çok sivilce problemi çekmiyorum, yüzümü ılık ağda ile aldırdıktan sonra yanaklarım ve çenemde küçük kırmızı sivilcelerden çıktı, doktorum bana daha önceden okyanus sabunu(Nilera) vermişti , onu kullandım faydasını göremedim.Blogta gezinirken,biri sabun-limon-arko üçlüsünü kullanmış, gül suyuyla silip en sonda bepanthene plus krem (mavi olanı) kullanmaya başlamış memnun kalmış, aranızda bunları kullanan var mı ? Yada diğer çözüm öneriniz var mı?
Aa yarın eczaneye sorayım, e başka birşey sürüyor muydun sabundan sonraOkyanus sabunu bana iyi gelmişti. Onun bir de limonlu olanı var, onu deneyebilirsin bence. Bir de arko aşırı yağlı, ben olsam sürmezdim yüzüme.
Bana doktor sadece nilerayı axnilox ve antibiyotik yazmıştıCanım doktorum İmex yerine Nadixa'yı tavsiye etti ve bana da yazdı.
Bence düzenli kullan ve doktora gidiyorsan etki etmediğini söyle canım. Ona göre başka bir ilaç yazar.Bana doktor sadece nilerayı axnilox ve antibiyotik yazmıştı