Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, KapatıcılarSivilce yapmayan pudra ve fondoten
garnier bb crem tavsiye ediyorum fondoten olaraak canımm bide flormarın budrası bide max factor creme puff pudra duymustum çok iyimiş daha kullanmadım ama alıcam en kısa zamanda
Garnier'in bb kremini kullanmıştım bi dönem ama bana çok yağlı gibi gelmişti. Cildim yağlı değildir normalde ama o bb kremi kullanınca çok parlak ve yağlı oluyordu, üstelik kapatmıyordu. Fondöten de pek tercih etmek istemiyorum ne kadar zararsız da olsa gözenekleri tıkıyor çoğu. Geçenlerde Flormara girdim bakınmak için. Fondöten almak niyetindeydim, kapatıcılığı iyi diye duymuştum. Tabii hesaplı bir de. Kadın sivilcelerimi görünce sana fondöten vermesem daha iyi olur dedi. (çok bilmiş bir ablaydı, fondöten almak için girdim ve 120 liralık bir alışveriş yaptım bir anda.) Neyse.. Kendi markalarının cc kremini denedi yüzümde. Öncelikle yağlı bir yapısı yok bu güzel. İlk sıktığınızda yeşilimsi duruyor yüzünüze masajla yaydıkça ten rengine dönüyor. Turuncumsu değil de krem rengi şeklinde. Ben çok memnun kaldım. Kadın da sivilcelere de yardımcı olur falan demişti. Ondan mı yoksa kullandığım diğer yardımcı ürünlerden dolayı mı bilmiyorum sivilcelerim geçiyor hızla. :) Tavsiye ederim, üzerine pudra geçebilirsiniz.