Sivilceli Ciltler Sivilce ve siyah nokta!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

owner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2.190
3
0
Gaziantep
kızlar öneri bekliyorum sizden çok fazla değil ama bi kaç tane sivilce lekelerim var..
asıl şikayetçi olduğum şey siyah noktalarım..
bununla ilgili doğal maske kullanan yada bilen var mı????????

hiç dışardan sivilce ilacı kremi temizleyicisi alma arkadaşım git bir eczaneye benim böyle böyle bir sorunum var de. rocun ilk önce temizleme sıvı sabununu al 30 35tl arası birşey o zaten 1 sene yetiyor sana. 2 ay kullandıktan sonrada aynı rocun sivilce izi falan yok edici kremi var oda 60 70tl arası birşey inan kesin sonuç. benim cildim şuan tertemiz..

Peki canım bunun siyah noktalara faydası olur mu?
çok şey kullandım ama hiç faydası olmadı çok üzülüyorum o yüzden

Peki canım bunun siyah noktalara faydası olur mu?
çok şey kullandım ama hiç faydası olmadı çok üzülüyorum o yüzden

Oluyor canım siyah noktaları sen sı8karak ilk önce bi dışarıya çıkar yanlız. bu işlemi yaparken tırnak değirme peçeteyle falan yap ki iz olması. ardından temizleyici jele başla ve sabah akşam yüzünü onunla yıka yağdan arınıyor önce ve siyah nokta yapmıyor. düzenli kullanırsan inan 1 ayda görürsün faydasını. en yakın bi eczaneye bile sorabilirsin.

şırınga kullansam olur mu sıkarken??????

arkadaslar benımde yuzumde sıyah nokta mevcut... bana onerebılcegınız neler var???

Merhabalar .)
Ben birsürü kür hazırlayıp kullanmış biri olarak söylüyorum ki; hiç biri işe yaramadı.

Belki yaşla da alakası vardır. O kürleri ergenlik dönemimde yapmıştım. O zaman o sivilceler Allah'ın emri kıvamında olduğu için işe yaramadı belki de bilmiyorum. Ama şimdi 2o yaşındayım ve hala sivilcelerim vardı.

Sonra dedim ki benim neden porselen gibi bir cildim olmasın ki.
Cildiyeye gittim.

Eczacıların yaklaşık yarım saatte hazırladıkları gül losyonu, imex ve gece kremi olarak cliyndoxil diye bir krem yazdı.

Her gün düzenli kullandım ve iki hafta sonunda cildim pürüzsüzdü. Hani burun siyah noktadan pütürcüklü olur ya, onlar gitti. Sivilceler adet döneminde bile kapımı çalmadı.

İmex de beyaz bi krem, ben de beyaz tenli olduğum için gündüzleri onu bi nevi fondoten gibi kullandım. Herkes çok güzel cildin var bebek gibi vs. gibi şeyler söyledi :)

Ama bi ara gül losyonu şişemi düşürüp kırdım ve 3 hafta hastaneye gidemedim ara vermek zorunda kaldım. Cildim tekrar yağlandı ve siyah noktalarım geri döndü. Yani devamlılık isteyen bir tedavi.

Vee en önemlisi ciltle oynamamak. " Aa bu neymiş, burda bi şey çıkmış, siyah nokta galiba dur bi sıkayım.." deyip oynarsanız onu sivilceye çevirirsiniz.

Bi de o dönem diyete de başlamıştım ve bol su tüketiyordum. Bunun da etkisi vardır.

Tavsiyelerim bunlar .)

haaaaaaaaarika bi tavsiye gerçekten işte benim istediğimde bu pürüzsüz bir cilt bebek gibi ne güzel
ama bendede aynı etkiyi gösterir mi ki sonuçta herkesiin bünyesi cildi farklı

haaaaaaaaarika bi tavsiye gerçekten işte benim istediğimde bu pürüzsüz bir cilt bebek gibi ne güzel
ama bendede aynı etkiyi gösterir mi ki sonuçta herkesiin bünyesi cildi farklı

Benim doktora gittiğimdeki şikayetlerim şunlardı: " T bölgem yağlı ve bundan dolayı siyah nokta ve sivilceler var. "

Senin de cildin yağlıysa kullanabilirsin. Kuru ciltliler için işe yarar mı bilemiyorum tabii. Doktora danışmak lazım.

Ayrıca cilt uzmanına gidip bu ilaçları yazdırdığınızda daha ucuza alabilirsiniz. Devlet bir kısmını ödüyor emekli sandığında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…