- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
-
- Konu Sahibi parfumkokusu
evlilikle alakalı değildir. benimde öyle birden çıktı ve eylül ayından beri bunlarla uğraşıyorumBenim olmayan sivilcelerim çıkmaya yüzümde gozenekler açılmaya başladı.
Lekelerim arttı. Üç aydır evliyim bunun etkisi de mi olabilir.
evlilikle alakalı değildir. benimde öyle birden çıktı ve eylül ayından beri bunlarla uğraşıyorum
dediğinizi gibi benimde çene etrafımda ve ucu olmayan kocaman çıkıyorlar 4-5 tane salislik asitli tonik olarak ne kullanıyorsunuz? kil maskesi bende yapıyorum fakat daha çok çıkarıyo deri altımı mı temizliyor bilmiyorum ama bende hiç işe yaramadı... bazı cilt bakım merkezleriyle konuştum cilt bakımı yaptırman gerek falan diyolar ama bu sivilceler içten geliyormuş gibi sizin neyden kaynaklandı sebebini bulabildiniz mi?Merhaba arkadaşlar,
Benim ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim son 1 yıldır çene etrafımı sarmış durumda.
İki ayrı doktorun verdiği 5-6 tane farklı ilaç kullandım. Kısa süre sonda tekrarladı ve izleri kaldı. Sonrasında uzun araştırmalara girdim ve kendi yöntemlerimle çözdüm.
Öncelikle kullanılması gereken ürünlerden biri salisilik asit içeren bir tonik. Her sabah ve her akşam.
Sivilce çıktığı zaman ben beyaz kil maskesi yapıyorum. İçine 1 ampul c vitamini ve cildi beslemesi için bir miktar Hindistan cevizi yağı koyuyorum. Ertesi sabah sivilce kurumuş oluyor.
Sudokrem bende hiç işe yaramadı malesef üstüne siyah nokta çıkardı.
ne güzel çözümünü bulabilmeniz bile harika bişey.. benim vurulduğum iğnelerden sonra başladı ama doktorlar iğneden olmaz diyorlar iğneden önce yoktular halbuki. ben çok şey denedim güzellik merkezinde maskelermi dersiniz herşey ama geçmiyor. 6-7 tane sivilcem var çene ve ağız kenarlarında birde benimde gastritim var ileri boyutta değil belki ondan kaynaklanıyodur ama günde iki öğünden fazlada yemem bilmiyorum sebebi bulunamayınca çok stresleniiyorum..Garnier tonik kullanıyorum, memnunum.
Kil maskesi ben de çok işe yarıyor. Bazen içine c vitamini yerine elma sirkesi koyuyorum.
Rival de loop marka gece kremi kullanıyorum sivilce karşıtı. Gündüz de hylaronic acid içeren yine rival de loop marka nemlendirici kullanıyorum. Valla ben bunlarla çözdüm sivilce olayını. İzler için de dermaroller kullanmaya başladım.
Bu arada neden oluyor bilmiyorum ama sağlıkçı bir arkadaşım mide rahatsızlığı olanlarda çene bölgesinde sivilce çıkar demişti. Gerçekten de reflüm var..
Bu kadar şey yapıyorum umarım geçer izler de
merhaba benimde sivilce sorunum var 10 aydır devam ediyor 22 yaşındayım demir iğnesi vuruldum ondan sonra çıktı ama baya oldu vurulalı hala kurtulamadım. bu salisilik asitli karışımın içerisinde başka neler var kullanmadığım doktor önerisi krem kalmadı daha kötü yaptılar ancak. sudo krem bende lokal olarak uyguluyorum gece yatarken fakat etkisi olmadı bende 10 ay önce tek tük çıkanlara etki ediyodu ama şimdikiler ağız çevremde ve çenemde. sabunla yıkıyorum günde iki kez acaba ondan mı kaynaklanıyor ki