Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriSivilce ve lekeler için krem veya maske önerileri?
bepanthol kremi ve madecassol kremi karışımı birerbir. Bi kabin icine ikisinden de esit miktarda sık( ben iki kremide yarisini sıktım) iyice karıştır gece yatmadan ve gundun yuzunu yikadiktan sonra sür. Gunese çikma ama surdugun zaman. 2 haftaya sonuc belli ediyor kendini. Her iki kreminde yarisini sıktıgın karisim 1 aya yakın gidiyor zaten
Canım sinozun leke kremini dene kesinlikle hem nemlendiriyo hemde lekeler için çok iyi bi krem cildim parlıyo renk eşitsizliğim için sinozu kullanmaya başladıktan sonra oldu hepsi dene teşekkür edersin bana
Canım sinozun leke kremini dene kesinlikle hem nemlendiriyo hemde lekeler için çok iyi bi krem cildim parlıyo renk eşitsizliğim için sinozu kullanmaya başladıktan sonra oldu hepsi dene teşekkür edersin bana
Yaklaşık 2 haftadır bunun spf 50 olanını kullanıyorum. Bu da aynısı. Lekelerde azalma ve cildime canlılık geldi gibi. Hala deneme sürecindeyim ama şu an için güzel görünüyor