Cilt Bakımı Ürünleri Sivilce ve lekeler için krem veya maske önerileri?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Sivilce lekeleri ve göz altı morlukları için önerebileceğiniz maske veya krem markaları ?
bepanthol kremi ve madecassol kremi karışımı birerbir. Bi kabin icine ikisinden de esit miktarda sık( ben iki kremide yarisini sıktım) iyice karıştır gece yatmadan ve gundun yuzunu yikadiktan sonra sür. Gunese çikma ama surdugun zaman. 2 haftaya sonuc belli ediyor kendini. Her iki kreminde yarisini sıktıgın karisim 1 aya yakın gidiyor zaten

Canım sinozun leke kremini dene kesinlikle hem nemlendiriyo hemde lekeler için çok iyi bi krem cildim parlıyo renk eşitsizliğim için sinozu kullanmaya başladıktan sonra oldu hepsi dene teşekkür edersin bana

Sinoz güzel krem lekeler için bende kullandım baya iyi geldi cildime c vitamini serumunu da kullandım ben ikisi birlikte iyi sonuç verdi

Eklentiler

• 10130524897330.jpg
    10130524897330.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 24
Sivilce lekeleri ve göz altı morlukları için önerebileceğiniz maske veya krem markaları ?
Yaklaşık 2 haftadır bunun spf 50 olanını kullanıyorum. Bu da aynısı. Lekelerde azalma ve cildime canlılık geldi gibi. Hala deneme sürecindeyim ama şu an için güzel görünüyor

Eklentiler

• 959D4E33-1AFA-48E8-A6A1-B4F8B705D8E6.png
    959D4E33-1AFA-48E8-A6A1-B4F8B705D8E6.png
    197,9 KB · Görüntüleme: 42
X