- 17 Mart 2010
- 100
- 2
- Konu Sahibi esmercadii
Kızlar ben 24 yaşındayım ergenlik dönemi dahil yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı,3-4 ay önce yanaklarımı birden sivilce bastı kırmızı kırmızı kısacası cildim çok kötü oldu, herkes sana nazar değdi demeye başlamıştı artık o kadar kötüydü yani, doktora gittim tabi 2 tane krem verdi 1 tanesi jeldi cildimi soydu kuruttu kaşındırdı ortalama 1.5 ay kullandım sivilcelerim biraz durdu gibi oldu ama lekeler çok kötü gözküyodu kırmızı kırmızı .sonra şimdi söyleyeceğim kürü yaptım ;
1 çay bardağı su
1 kapak elma sirkesi
3-4 damla limon suyu
bunları karıştırıp buz kalıplarına koydum her sabah yüzümü yıkadıktan sonra bunu yüzüme sürdüm yüzüm kıpkırmızı olana kadar. şu an ise cildim yine eski haline çok yakın oldu lekelerim çok silikleşti çok şükür, birde sivilcelerimde azaldı artııı cildim yumuşacık oldu. tavsiye ederim yani
1 çay bardağı su
1 kapak elma sirkesi
3-4 damla limon suyu
bunları karıştırıp buz kalıplarına koydum her sabah yüzümü yıkadıktan sonra bunu yüzüme sürdüm yüzüm kıpkırmızı olana kadar. şu an ise cildim yine eski haline çok yakın oldu lekelerim çok silikleşti çok şükür, birde sivilcelerimde azaldı artııı cildim yumuşacık oldu. tavsiye ederim yani