Sivilceli Ciltler Sivilce ve Lekeler İçin Birebir

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esmercadii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
100
2
Kızlar ben 24 yaşındayım ergenlik dönemi dahil yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı,3-4 ay önce yanaklarımı birden sivilce bastı kırmızı kırmızı kısacası cildim çok kötü oldu, herkes sana nazar değdi demeye başlamıştı artık o kadar kötüydü yani, doktora gittim tabi 2 tane krem verdi 1 tanesi jeldi cildimi soydu kuruttu kaşındırdı ortalama 1.5 ay kullandım sivilcelerim biraz durdu gibi oldu ama lekeler çok kötü gözküyodu kırmızı kırmızı .sonra şimdi söyleyeceğim kürü yaptım ;

1 çay bardağı su
1 kapak elma sirkesi
3-4 damla limon suyu

bunları karıştırıp buz kalıplarına koydum her sabah yüzümü yıkadıktan sonra bunu yüzüme sürdüm yüzüm kıpkırmızı olana kadar. şu an ise cildim yine eski haline çok yakın oldu lekelerim çok silikleşti çok şükür,:21: birde sivilcelerimde azaldı artııı cildim yumuşacık oldu.:nazar::nazar: tavsiye ederim yani

esmercadı merhaba bende dün bi tarif buldum süper bi etki gördüğüm için sanada tavsiye edebilirim. benimde seninle aynı derdim var. Cildim çok kötü oldu bende bu kürü buldum ve yaptım akşamdan sabaha müthiş bi gelişme gördüm:
1kaşık yoğurt-yarım limon suyu karıştır yüzüne sür 15-20 dk. bekle sonra önce sil ardından yıka yüzünü. Haftada 1 yapın ama. İlk dün yaptım limon hafif yaktı ama daha ne kadar kötü olabilir cildim diye bekledim, yıkayınca alnım kızarıktı akşam yattım sabah bi uyandım cildim bembeyaz sivilceler pembeleşmiş. Sivilceli cilt için haftada bir uygulayın zararı yok bende yaoğur süper bişey:)

esmercadı merhaba bende dün bi tarif buldum süper bi etki gördüğüm için sanada tavsiye edebilirim. benimde seninle aynı derdim var. Cildim çok kötü oldu bende bu kürü buldum ve yaptım akşamdan sabaha müthiş bi gelişme gördüm:
1kaşık yoğurt-yarım limon suyu karıştır yüzüne sür 15-20 dk. bekle sonra önce sil ardından yıka yüzünü. Haftada 1 yapın ama. İlk dün yaptım limon hafif yaktı ama daha ne kadar kötü olabilir cildim diye bekledim, yıkayınca alnım kızarıktı akşam yattım sabah bi uyandım cildim bembeyaz sivilceler pembeleşmiş. Sivilceli cilt için haftada bir uygulayın zararı yok bende yaoğur süper bişey:)

deniycem muhakkak listeme ekledim:KK34: ben birde yoğurt ve mısır unuyla yapıodum maske o da ölü deriyi temizliyodu buda eminim iyi gelir

X