• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce ve izlerine kesin çözüm, denenmiştir.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mavis0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
2
0
36
Ankara
Ben 30 yaşındayım, ergenlik dönemimde kesinlikle sivilcem olmadı, ama yaklaşık 2 yıldır sivilce ve izlerinden kurtulamadım, gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı, en son bir hastanedeki doktor yüzüm için artık tıpta yapılacak hiç bir şey kalmadı, sen en iyisi mi lazere git dedi. Ağlayarak çıktım hastaneden. Bir ölümün çaresi yokken, sivilce ve izlerinin çözümünün olduğunu biliyordum. Eczaneden acnelyse bepantene plus benzamycn ve imex krem aldım. Acnelyse kremini iki günde bir, aman dikkat sadece gece yatarken sürülecek, gün ışığı görmeden yıkanacak, azar azar sadece sivilce olan bölgeye kürdanla ya da kulak çubuğuyla dağıtmadan sürdüm. Bazen iki gün üst üste sürüp 2 gün ara verdim, akşamları işten geldiğimde yüzümü imex sabun neutregune sabun ya da likit jel herhangi birisiyle yıkıyorum, sonrasında benzamycn jel sürüyorum, yüz geriliyor, kuruduktan 1 saat sonra yıkıyorum. Sonrasında eğer o gün acnelyse sürmeyecekem bepanthen sürüp yatıyorum. Sabah kalkınca yıkayıp, imex merhemle güneş kremi kullanıyorum, mutlaka güneş kremi kullanın, deri değiştieeceksiniz, alttan çıkan taze deri koyulaşmasın diye. Eğer bilseydim en başından böyle yapardım, yüzümdeki izleri görseydiniz sokağa çıkamıyordun, üç dört kat kapatıcı kullanıyordum hep, yaklaşık bir ay oldu, lekeler çok az kaldı, sivilce çıkmıyor, Resimlerimi yükleyeceğim ilk fırsatta, eski hali ve yeni hali olarak, ve yüzünüzü temiz tutacaksınız. Çok araştırdım ve şimdi çok mutluyum, herkese lekesiz günler dilerim.

bende de son zamanlarda sivilcelerin biri kaybolmadan biri çikiyor... hatta siradan bir sivilcede degil... çiban gibi... patlatmazsam sizliyor... rahatsiz oluyorum yüzümde 1, 2 hatta 3 tane bile çiktigi oluyor birden... çok sinir bozucu bir durum... ergenlik aknesi geçirmedim... arada bir çikardi, onlardanda rahatsiz olurdum ama bu kadar degildi...
bunlar acitiyorda... sonra bir'den 3 aya kadar süren lekeler kaliyor...
yurt disinda yasadigim için bu kullandiginiz ürünleri belki ayni adiyla bulamam..
sizden ricam kullandiginiz ürünleri, kutulariyla birlikte fotografini çekip atmaniz...

bir arkadasim'da yillarca süren yanlis doktorlarin yanlis tedavilerinden çok çekmisti... en sonunda iyi bir cilt uzmanina denk geldi... agir bir kaç ilaç verdigini, bunlarinda ona çok iyi geldigini, hatta yüzünün artik çok daha temiz ve saglikli oldugunu söyledi! onunki cilt alti enfeksiyonuymus... yada onun gibi bir rahatsizlik iste...
ilacin ismini ögrenir dönüs yaparim, böylece kiyaslama yaparsin dilersen... :)

bende de son zamanlarda sivilcelerin biri kaybolmadan biri çikiyor... hatta siradan bir sivilcede degil... çiban gibi... patlatmazsam sizliyor... rahatsiz oluyorum yüzümde 1, 2 hatta 3 tane bile çiktigi oluyor birden... çok sinir bozucu bir durum... ergenlik aknesi geçirmedim... arada bir çikardi, onlardanda rahatsiz olurdum ama bu kadar degildi...
bunlar acitiyorda... sonra bir'den 3 aya kadar süren lekeler kaliyor...
yurt disinda yasadigim için bu kullandiginiz ürünleri belki ayni adiyla bulamam..
sizden ricam kullandiginiz ürünleri, kutulariyla birlikte fotografini çekip atmaniz...

bir arkadasim'da yillarca süren yanlis doktorlarin yanlis tedavilerinden çok çekmisti... en sonunda iyi bir cilt uzmanina denk geldi... agir bir kaç ilaç verdigini, bunlarinda ona çok iyi geldigini, hatta yüzünün artik çok daha temiz ve saglikli oldugunu söyledi! onunki cilt alti enfeksiyonuymus... yada onun gibi bir rahatsizlik iste...
ilacin ismini ögrenir dönüs yaparim, böylece kiyaslama yaparsin dilersen... :)
aynen bende yasıyorum bu durumu.. o agır ilacı tahmin edebiliyorum ama yan etkileri cok fazla gozde agızda kuruluk yapıyor ve buyuzden gozunde kist olusanda varmıs ama tabi kesin cozum doktor kagıt veriyor imzalıyorsunuz yan etkileri kabul ettim diye ben yine doktora gidicem yakın zamanda farklı tedavi yolları vardır mutlaka diye o_O

acnelyse zaten sivilce izi tedavisinde kullanılıyor diye biliyorum ama doktor tavsiye dışında pek kullanmamak lazım çünkü her ciltte aynı tepkiyi alamayabiliyosunuz bazıları cildime sürdüm kıpkırmızı oldu tahriş etti diyorlar eger kullanacaksanızda arkadaşın dedigi gibi çok ama çok az hatta kullanın ve sadece lekeli ve sivilceli bölgeye uygulayın yüzünüze komple sürmeyin derim ve sürmeden önce el ve yüzünüz çok hijyen olmalı diye biliyorum ve yüz alışana kadar haftada bir kere yeterli daha sonra 2 kereye çıkarabilirsiniz sakın her gece sürmeyin

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersenhaceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...
980621-b649073157d9dac17f8a7a0222666817.jpg
980624-81bfc9edb8d86ddfca342304c26faf53.jpg
980623-b918e7115fa4e6ceb34f764602da5ec6.jpg
DSC01816.webp

Back
X