Ben 30 yaşındayım, ergenlik dönemimde kesinlikle sivilcem olmadı, ama yaklaşık 2 yıldır sivilce ve izlerinden kurtulamadım, gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı, en son bir hastanedeki doktor yüzüm için artık tıpta yapılacak hiç bir şey kalmadı, sen en iyisi mi lazere git dedi. Ağlayarak çıktım hastaneden. Bir ölümün çaresi yokken, sivilce ve izlerinin çözümünün olduğunu biliyordum. Eczaneden acnelyse bepantene plus benzamycn ve imex krem aldım. Acnelyse kremini iki günde bir, aman dikkat sadece gece yatarken sürülecek, gün ışığı görmeden yıkanacak, azar azar sadece sivilce olan bölgeye kürdanla ya da kulak çubuğuyla dağıtmadan sürdüm. Bazen iki gün üst üste sürüp 2 gün ara verdim, akşamları işten geldiğimde yüzümü imex sabun neutregune sabun ya da likit jel herhangi birisiyle yıkıyorum, sonrasında benzamycn jel sürüyorum, yüz geriliyor, kuruduktan 1 saat sonra yıkıyorum. Sonrasında eğer o gün acnelyse sürmeyecekem bepanthen sürüp yatıyorum. Sabah kalkınca yıkayıp, imex merhemle güneş kremi kullanıyorum, mutlaka güneş kremi kullanın, deri değiştieeceksiniz, alttan çıkan taze deri koyulaşmasın diye. Eğer bilseydim en başından böyle yapardım, yüzümdeki izleri görseydiniz sokağa çıkamıyordun, üç dört kat kapatıcı kullanıyordum hep, yaklaşık bir ay oldu, lekeler çok az kaldı, sivilce çıkmıyor, Resimlerimi yükleyeceğim ilk fırsatta, eski hali ve yeni hali olarak, ve yüzünüzü temiz tutacaksınız. Çok araştırdım ve şimdi çok mutluyum, herkese lekesiz günler dilerim.