Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar ben kendimi bildim bileli bu sivilce siyah nokta illetiyle uğraşıyorum. ergenlik döneminde sivilce ergenlik bitince beyaz nokta dediğimiz kapalı komedonlar. kullanmadığım cilt bakımı ürünü kalmadı cildiyeye gidip ilaçlar kullanmama rağmen geçmedi. sadece yüzümde olsa yine iyi sırtım ve dekolte bölgemdede sivilceler vardı sırtı açık elbise bikini falan giyinemiyordum tamam artık ben böyle mutlyuum derken nişanlandım ve düğünümde dekolte gelinlik giymeye karar verdim deli gibi cilt bakımı ürünleri kürleri araştırmaya başladım ve burda bi arkadaşın yazdığı elma sirkesini okudum bunuda dene nolcak dedim kendi kendime yaklaşık 2-3 hafta her akşam 2 kaşık elma sirkesinin içine birkaç damla su damlatıp actım ve pamukla sivilce problemi olan yerlere uygulayıp yattım 3 hafta sonunda 2 günde bir uygulayıp yarım saat sonra duş aldım bu arada dusta son suyu bir kaba doldurup birkaç damla elma sirkesi damlatıp döküp öyle cıktım. yaklaşık 1 bucuk ayın sonunda bir baktım dekolte bölgem ve sırtım sıfır sivilce :) yüzümdede tek tük beyaz nokta dediğimi kapalı komedonlar kalmış çevremdekiler soru yağmuruna tuttu beni :) herseyi yüzüne sürüyorsun diye kızan annem şımdı banada uygula diyor

Were all mad here
Kayıtlı Üye
kızlar ben kendimi bildim bileli bu sivilce siyah nokta illetiyle uğraşıyorum. ergenlik döneminde sivilce ergenlik bitince beyaz nokta dediğimiz kapalı komedonlar. kullanmadığım cilt bakımı ürünü kalmadı cildiyeye gidip ilaçlar kullanmama rağmen geçmedi. sadece yüzümde olsa yine iyi sırtım ve dekolte bölgemdede sivilceler vardı sırtı açık elbise bikini falan giyinemiyordum tamam artık ben böyle mutlyuum derken nişanlandım ve düğünümde dekolte gelinlik giymeye karar verdim deli gibi cilt bakımı ürünleri kürleri araştırmaya başladım ve burda bi arkadaşın yazdığı elma sirkesini okudum bunuda dene nolcak dedim kendi kendime yaklaşık 2-3 hafta her akşam 2 kaşık elma sirkesinin içine birkaç damla su damlatıp actım ve pamukla sivilce problemi olan yerlere uygulayıp yattım
merhaba bunu sadece sivilce izlerine mi yoksa direk sivilceye mi uyguluyorsun? bende hem sivilce iz iri gözenek ve arada tek tük beyaz noktalar var bunlarada uygulayabilirmiyim ?
tabi tabi canım sorunlu bölgelerine uygulayabilirsin. bu arada benim cildim yağlı. diğer ciltler nasıl tepki verir bilmiyorum cilt tipinizi dikkate alarak uygulamanızı tavsiye ederim
Were all mad here
Kayıtlı Üye
m
tabi tabi canım sorunlu bölgelerine uygulayabilirsin. bu arada benim cildim yağlı. diğer ciltler nasıl tepki verir bilmiyorum cilt tipinizi dikkate alarak uygulamanızı tavsiye ederim
benim baya yağlı cildim olur o zaman bi denemem lazım inşallah banada faydası olur geceleri uyguluyoruz dimi?
evet geceleri uygulayacaksın. inşallah olumlu sonuç alırsın canımmm
bir saniye şu anda çok heyecanlandım:)) tam tarifi verir misin sana zahmet ve de tam kullanım şeklini. elma sirkesi bunu çözerse tüm kozmetik firmalarına tek tek dava açacağım :)))
bir saniye şu anda çok heyecanlandım:)) tam tarifi verir misin sana zahmet ve de tam kullanım şeklini. elma sirkesi bunu çözerse tüm kozmetik firmalarına tek tek dava açacağım :)))
beraber dava açalım

canım yaklaşık 2-3 hafta her akşam 2 kaşık elma sirkesinin içine birkaç damla su döktüm ve pamukla sivilceli yerlere uyguladım ilk başlarda zor olacak çünkü kokusu cok kötü benim odam yatak falan çok kötü kokuyordu :) her sabah duş aldım bu arada evde bi köşelerde duran gül suyunuda uyguladım pamukla duş jellerini ve nemlendiricileri çöpe atıp zeytinyağlı sabun kullandım.duştan çıkmadan önce bir kap ayarladım ve içini suyla doldurup biraz sirke koydum son suyumu onunla dökündüm birde sabah ve akşam yüzüm için dove sabun salatalık özlüsünü kullandım hepsi bu kadar :) tabi sonraları sivilceler geçmeye başlayınca sıkıldım her akşam yapmaktan ve kokudan 2-3 günde bir duş almadan yarım saat önce yapmaya başladım halada devam ediyorum ve o gün kendimi çok temiz hissediyorum. dove sabunu ise her sabah ve her akşam kullanıyorum
beraber dava açalım

canım yaklaşık 2-3 hafta her akşam 2 kaşık elma sirkesinin içine birkaç damla su döktüm ve pamukla sivilceli yerlere uyguladım ilk başlarda zor olacak çünkü kokusu cok kötü benim odam yatak falan çok kötü kokuyordu :) her sabah duş aldım bu arada evde bi köşelerde duran gül suyunuda uyguladım pamukla duş jellerini ve nemlendiricileri çöpe atıp zeytinyağlı sabun kullandım.duştan çıkmadan önce bir kap ayarladım ve içini suyla doldurup biraz sirke koydum son suyumu onunla dökündüm birde sabah ve akşam yüzüm için dove sabun salatalık özlüsünü kullandım hepsi bu kadar :) tabi sonraları sivilceler geçmeye başlayınca sıkıldım her akşam yapmaktan ve kokudan 2-3 günde bir duş almadan yarım saat önce yapmaya başladım halada devam ediyorum ve o gün kendimi çok temiz hissediyorum. dove sabunu ise her sabah ve her akşam kullanıyorum
kokudan öleceğimi bilsem deneyeceğim:))) neler sürdüm bu zamana kadar bir bilsen 27 yaşıma geldim hala ergen gibi hissediyorum kendimi:)) zamanında ölü gibi kokmuşluğum var sürdüğüm şeyler yüzünden sirke dediğin nedir ki

çok teşekkürler
sirkeyi yuze direk uygulamak yerine kaynamış suya biraz sirke damlatıp yuzumu buhara tutuyorum sonrada tuzve kremle peeling yapıyorum gayet iyi gözenek acıp ölü deriyi atıyor tvsy edilir...