Sivilceli Ciltler sivilce ve izlerii

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

den_izz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
5
0
mrb.benim cildim aşırı yağlı ve sivilceli bir cilt.denemediğim ilaç kalmadı.en son bitkidermanın sivilce serisini kullanmaya basladım çok memnunum.hala daha haftada bir kez kullanıyorum.fakat sivilce izleri yani lekeleri var cildimde kırmızı kırmızı ve sivilcelerden kalma minik delikler.bu deliklerden nsl kurtulabilirim?cildimi nsl sıkılaştırabilirim?çinko kremi,pembe maske bu aralar gündemde ama kararsızım..lütfen acil yardım!

Bence kendi haline bırak yüzünü herzaman temiz tutmaya çalış, ve tonikleme yap ve yağsız nemlendirici kullan.piyasada okadar çok mucizevi olduğu iddia edilen ürün var ki... başkasına ıyı gelen ürün sana ıyı gelmeyebilir üstelik sahteleri de cıkıyor bu maske tarzı şeylerin...sonradan pişman olmak da var.zaman içerisinde hepsi geçicek sen sadece temiz tut her zaman, düzenli bir şekilde derim ben

peeling alip evde kendin yapabilirsin haftada veya iki haftada bikere...ama uzun sure yapman gerekiyor hemen etkisini gostermez...bu en ucuzu...eger imkanin varsa dermatolog veya guzellik uzmanlarinin yaptigi peelingler var onlarin etkisi daha guclu ama genellikle yaz aylarinda yapilmiyor cunku cilt soyuldugundan yeni cildin gunes isinlari altinda kolayca pigmentasyona ugruyor...kis aylari gidebilrisin onlara ve en az 5-6 kez gitmen gerekiyor 10 gunde bi kere sonra ayda 1 defa veya 2 ayda bi defa yine yaptirmanda fayda var cildi yeniliyor...ben bitane Green peel yaptirmistim 2 yil once ama o baya pahaliydi aslinda normal bitkisel peelinglerden farki yok onlar daha ucuz...5 gun snra cildim soyulmaya basladi ve cok guzel yeni bi cildim vardi ama geciciydi 2-3 hafta kdr snra tekrara eski haline dondu ama ben 1 defa yaptim ama bir kac defa ard arda yaparsan snra ayda 1 defa bakim niyetine yaparsan bence cok memnun kalirsin...kismetse yil sonunda tekrar bu islemi yapcam:)

çok uğraşmamak lazım sivilcelerle takınca daha kötü oluyo ama bugün bi sabun aldım dayanamayarak hadi hayırlısı takmadanda olmuyo işte:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…