Maske Tarifleri sivilce ve cilt lekeleri için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

prensesi

tocasının pamuk prensesii
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.304
3
3 çay kaşıgı bal 1 çay kaşıgı Tarçın ile bir krem yapılır. Bu krem uykudan önce sivilceler üzerine sürülür. Sabahleyin ılık su ile yıkanır.

Sivilce Cilt Lekeleri

Eğer 2 hafta süreyle her gün uygulanırsa sivilceleri kökünden çıkarır.

NOT:bizzat kendim denedim ve gerçekten işe yarıo 1 gece
yaptım sabaha kadar o zor oluo yatarken yapış yapış
ama artık haftada 2 kere 1 saat bekletip yıkıorum
gerçekten işe yarıo illa sivilceniz lekeniz olması
gerekmio cildinizi pamuk gibi yapıo
neyse çok konuştum deneyin ve görün..
:hulya:

cilt tipine göre değişir tabi 1-2 gün deneyin cildinizde olumsuz bir şey olmazsa devam edebilirsiniz

arkadaslar meraba. ben gecen yaz yuzume her gun fondoten surdum ve sonrasinda bayaa sivilce cikti.ve ben onlari skp yara yaptim sonra da iz kaldi, hala da gecmedi sizce ne yapabilirim bu yazdigin bende ise yarar mi ki

arkadaslar meraba. ben gecen yaz yuzume her gun fondoten surdum ve sonrasinda bayaa sivilce cikti.ve ben onlari skp yara yaptim sonra da iz kaldi, hala da gecmedi sizce ne yapabilirim bu yazdigin bende ise yarar mi ki

cnm herkes sivilceden şikayetci bende öyle sivilcelerimi geçirmek için uğraşıuyorum denemediğim yöntem kalmadı sinrim bozuluo bozuldukça sivilce çıkıo stres yaptıkça çıkıyo nasıl pürüzsüz olcak cildim acaba bende bilmiyorum çok sinir oluyorum bu sivilce ve izlerineeeee kötükedihüso

bende aynen öyle sivilceyi sıkıp yara yapıyorum,kaç ay önceki sivilcenin izi hala duruyor deliricem kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…