- 15 Ocak 2016
- 11
- 4
- 28
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar:) Beni takip ediyosanız önceki yazımı hatırlamışsınızdır.1 ay önce sivilce tedavisine başlamıştım ve bugün tam 1 ay oldu.Bugun doktora tekrar gittim ve vahe bey buyuk gelisme oldugunu soyledi.Ciddi anlamda sivilcelerim gectigini ve cildimin kusursuzlasmaya basladiginin farkindayim ki sadece ben degil baska gozlerde bunun farkinda.Vahe bey tedavinin haziran ayina kadar sürüceğini ve 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi. İlaçlarla ilgili herhangi bi problemim olmadığı için aynı ilaçlara devam ediyorum.İlaç isimlerini hatırlatmam gerekirse(2 ay boyunca yetecek)
-Tetradox 100 mg kapsül (4kutu sadece akşam içilecek)
-Isotrexin Jel 30 g (2kutu gece yatmadan önce maska halinde sürülücek)
-Sivex Losyon(1kutu akşam sürülücek)
-Cleocin(1 kutu sabah sürülücek)
Bu arada cleocini daha önce hiç kullanmadım bu ilk denemem olucak.Bir önceki reçetemde bu ilaç yoktu.Yüzümün önceki ve şimdiki halini resim olarak isterseniz atabilirim.Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler .Takipte kalın:)
-Tetradox 100 mg kapsül (4kutu sadece akşam içilecek)
-Isotrexin Jel 30 g (2kutu gece yatmadan önce maska halinde sürülücek)
-Sivex Losyon(1kutu akşam sürülücek)
-Cleocin(1 kutu sabah sürülücek)
Bu arada cleocini daha önce hiç kullanmadım bu ilk denemem olucak.Bir önceki reçetemde bu ilaç yoktu.Yüzümün önceki ve şimdiki halini resim olarak isterseniz atabilirim.Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler .Takipte kalın:)