Sivilceli Ciltler SİVİLCE sorununa sonn !!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bilge93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
3
0
kızlar face te dolaşırken pembe maskeye rastladım biraz araştırdım bilindik televizyon kanallarının haber bültenlerinede çıktığı görünce almaya karar verdim ilk kullanımda bile sivilceyi hafifletti dendiğinin aksine 5kullanımdan daha çok gidiyor normal bi tabaka halinde sürmek yeterli çıkarırken yüzdeki üyleri çektiği için biraz acı veriyor bunun yanı sıra cilt rengimde ciddi bi açılma oldu parladı yumuşadı bitene kadar hergün uyguladım şimdi 2.tüpü alıp haftada bir uygulamayı düşünüyorum tam bir mucize tavsiiye ederim herkese:KK66:

Bu maskeyle ilgili başka bi konu var onu okuyun derim kimse memnun değil araştırmadan almayın!

kesinlikle palavra....biliyordumda işte gidip niye aldıysam .. su an kullandıklarımla hayatımda ilk defa bu kadar sıcak bir yazı sivilcesiz atlatıyorum.
acnecinamide serisi ve solgarın cilt ve saç için olan hapı...günde 1 tane tamamen bitkisel...Maske olarak hafta bir bal ve limon karışımı ile dermokil'in kil maskesi..31 yaşındayım ve bildim bileli uğraşıyorum bu sorunla en ala güzellik uzmanından bile bilgili olmuşumdur o derece...Ufak tefek regl dönemlerinde çıkıyor ama nişanım oldu stres sıcak vs derken benim yüzümde sivilce namına bir şey çıkmadıysa budur diyorum...

piyasada çok takliti var ben la senta olanını kullandım ve çok memnun kaldım diğer markalarınkini bilemem

valla direk sitesinden ve la senta yazılı olanından aldım hemnde müsteri hizmetleri uzmanları falan pek ilgilendiler..Hiçbir işe yaramadı...Tabi büyük ihtimalle her ürün gibi ciltten ya da bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir ama benim deneyimim sonucu boşa harcanmış para...

X