Sivilceli Ciltler Sivilce sorunum var bana yardım edin:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Melismeliss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
6
0
6
34
Ankara
Kızlar bende de fena halde sivilce sorunu var ama sadece alnimda. 18 yasindayim Yanaklarimda ve çenemde bi kez çıktığını görmedim suana kadar. Alnimdakiler de yara gibi önce şişiyor (tam tabiriyle, sanki kapıya bir yere çarpmış gibi bir sislik) sonra ki gun kabuk bağlıyor ve fena halde ağrıyor. Fakat icinde iltihap denen hic bir şey yok, sıktığımda icinden sari bi sıvı akıyor sadece. Kabuğun geçmesi de bi uç bes gunu alıyor. Denemedigim krem kalmadı doktor kremi yada el yapımı kremler vs vs. Ise yaramıyor bir ay çıkmasa sonra daha fena çıkıyorlar. Ama roaccutane gibi ilaç tedavisi görmedim hic..Ben suana kadar benim gibi türden sivilcesi olanı da görmedim. sanki yüzümde yaniklar var gibi kara kara..Benimle aynı kaderi paylaşan var mı? Yardım edin

aynı derdı bende yasıyorum yaklasık 2 aydır suratımda cıddı sıvılceler cıkıyor ve gecmıyorda ben suan pembe maske kullanıyrum acıkcası bunu sevdım bundan once sebamed serılerını kullanıyordum onlara hala devam edıyorum doktor bana raouccatane kullanacaksın demıstı

Bende Pazartesi doktora gidicem büyüm ihtimalle raoucutanne vericek.. Ama kullanmak istemiyorum. Çünkü önce sivilce çıkartıyormuş ve tedavi süresinde fondoten vs sürmek tabiki yasak.. Baya bi yan etkileri de varmis ve sınava hazırlanıyorum etkilemek istemiyorum

malesef benım yaptıgım gıbı yap canım ben hııc yan etıkelerını dusunmuyorum eger olmayacak dersek olmazz:) tek dudaklarımız catlar o kadar ama sadece o ılk aydan cıdden cok korkuyorumm

Merhabalar yararı olurmu olmazmı bilemiyorum sadece ben denedim işe yaradı diye söylemek istiyorum. Yüzüme iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra (sadece alnımda sivilcelerim olurdu) bi anda tüm yanağımı sivilceler bastı 2 aydır bunlarla debelenirken biyerde limonun sivilcelere etkisini okudum ve denedim ama bıkmadan 15-20gün boyunca. Hafta içi akşamları evde olduğum zamanlarda aklıma geldikçe dolapta sakladığım limonu alıp alıp sivilceli ve lekeli yerlere sürdüm inanın yüzde 70i gitti. Büyük olan sivilcelerede önce limonu sürdüm o kuruyuncada yatmadan üstlerine bebek pudrası sürdüm sabaha kuruduklarını gördüm. Benim cildimde minik pütürler var diye bugün doktora gittim onlara peeling özellikli diye eritretin ilacını yazdı. Her akşam yatmadan önce uygula dedi şimdi onu deneyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…