Sivilceli Ciltler Sivilce Sorunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Smilee11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2
0
26
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık bir senedir sivilce sorunu yaşıyordum ilk önce kendi haline bıraktım çünkü geçer dedim daha öncede cıkıp bi kaç tane sonra yok oluyordu baya bi stres yaşadım suratım sivilce tarlasına döndü ve sürekli sarı irinli çıkıyordu daha sonra cildiyeye gittim bana eczanenin hazırlayacağı bir tonik verdi ve iki tane de differin yazan bi krem verdi bunları uyguladım düzenli olarak ama krem sürekli daha fazla sivilce cıkardı ve lekeleride kalıyodu krem fayda etmeyince bıraktım açıkçası evde kantoran yağı uyguladım bir süre zeytinyağı ve aloevera uyguladım kahve telvesi herşeyi yaptım bir ara geçiyor gibi oluyordu ama tekrar cıkıyodu geçen baska doktora cildiyeye gittim bana azitro diye antibiyotik yazdı 3 gün ara verip diğer ardından gene kullanmamı söyledi yanında isotrexin diye krem verdi bir gün sür bir gün sürme dedi ve iki tane de benzoxzin diye krem yazdı her gün sürmemi söyledi bu krem ayrıca burundaki siyah noktolara çok iyi geliyor gözle görülür bir şekilde azalttı siyah noktoları bunları 1 buçuk haftadır düzenli kullanıyorum gözle görülür bi şekilde sivilcelerim söndü lekelerin kızarıklığı pembelesti cok belli olmuyor yani ben cok memnun kaldım size de tavsiye ederim çünkü gercekten suratım çok kötüydü.

X