• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sivilce sonrası geçmeyen kahverengi lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aysnr112

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
3
0
6
26
Merhabalar Ben 18 yaşındayım sivilcelerimden daha yeni yeni kurtulmaya başladım malum ergenlik dönemini atlatıyorum.Şuan cildimde hiç bir sivilce falan kalmadı ama aylardır beni bırakmayan kahverengi lekelerimle başa çıkamadım elma sirkesi vs doğal yöntemleri denedim ama hala geçmediler.Dermatoloğa gittim bana imex ve clindoxyl yazdı hem siyah noktalarım hem lekelerim için ama malesef onlarda bi işe yaramadı.Bi de şuan elimde bepanthol(bepanthen) cilt bakım kremi var acaba o işe yarayabilir mi?Sizin bildiğiniz bir etkili yöntem falan varsa benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bende 16 yasindayim. Cildiyeciye gittim sivilceler icin . benim t bolgem cok yagli. Sadece t bolgemde sivilce var zaten . bana bioderma yuz temizleme jeli , acnemix ve cleocin t solüsyonunu verdi . bunlari kullandim.suan ikinci ayimdayim baya etkili oldular . tamamen gecmedi ama sivilcelerimin %80i gecti cok sukur . kullandigim krem bittikten sonra lekelerim icin differin jeli verdi . daha kullanmadim differin jeli , kremlere devam ediyorum . istersen doktoruna sorup differin jel hakkinda bilgi almak istersin . ben bu jel hakkinda yorumlari da okudum cogu kisi fayda gordugunu soyluyor . ama sakin doktoruna danismadan alma

Lekelerle ben de çok uğraştım. Bepanthen lekeleri güzel açıyor ama çok yağlı olduğundan bende biraz küçük küçük sivilceler yapmıştı. Onun dışında lekelerim için lavanta suyu kullanıyorum pamuğa sıkıyorum ve sabah akşam yüzüme sürüyorum o bayağı iyi geldi tarifi saraçoplundan alabilirsin.

Benim de sivilcelerim yeni söndü şimdi de lekelerin geçmesi için LR marka bir krem kullanıyorum. İyi gelirse yazarım

Back
X