• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce siyah nokta ve lekeler üç sorun bir çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kxuxboxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
54
0
86
Şanlıurfa
Arkadaslar ben 3aydir bu maskeyi düzenli yapıyorum ve cildim porselen gibi ne sivilden var ne leke var nede siyah nokta
Fondoten pudraya ise artık para vermiyorum peki nasilmi kavuştum böyle cilde içte sihirli karışımım
Aspirin.......ve.........bal
3adet aspirini bir iki damla su ile eziyorsunuz
Ezdikten sonra icine bir tatlı kasığı bal katip iyice karıştırıyorsun
Ve yüzüne uygulayip sadece(çok önemli)15dk durdurup yıkıyorsun
Çok önemli hususlar:
Bu maskeyi yaptiktN sonra icinde UVA ve UVB ışınlarına karsı koruyucu güneş kremi muhakkak sürülecek
Not:kapalı gunessiz havalarda bile
Aspirine alerjisi olanlar kesinlikle yapmayacaklar
Bala alerjisi olanlar balsiz sadece aspirinle yapabilirler
haftada bir kez yapılacak.

aslında bu maskeyi 1 kere yapmıştım ama düzenli yapmadığım için bir fayda görmedim.peki akşam evdeyken yapsak güneş kremine gerek yok herhalde.ne kadar yaplmalı haftada.ve sen ne kadar sürede etkisini gördün.sivilce ve güneş lekelerine de bir etkisi var mı.biraz ayrıntılı anlatır mısın?

Canım sen yinede kullan çünkü cilt kanseri yapıyor ben 1 hafta sonra sivilcilerimden arındım şimdi uç ay oldu halada yapıyorum haftada bir kez yeterli oluyo çünkü böyle seyler alışkanlık yapıyor

Gunes lekesinden kastın bildigimiz çil mı yani valla canım benim zaten çil sorunum yok o yüzden bilmiyorum belkide etki ediyordun onuda senden öğrenelim düzenli kullan da ama sivilce izleri mı eser kalmıyor

merhaba bende sadece siyah noktalar var burunumda sadece burnumun uzerine maskeyi yapsam olurmu siyah noktalar gecermi birke krem surmsem olurmu cunki sadec burnuma maske yapiyorum lutfen cavab bekliyorum

Asprin içinde salisilik asit olduğu için geçiyodur muhtemelen. Bal da da vardir bi hikmet. Ben de oriflamenin salisilik asit içeren cilt ürünlerini kullanıyorum pure skin serisi. Temizleme jeli tonik siyah nokta maskesi falan Cok memnunum düzenli kullaninca ise yarıyor asprin de maske yapınca cilt yoğun salisilik asite maruz kalıp kendini daha kısa sürede yeniliyodur. Bal da asiri kutumayi tahrisi önlemeye calisiyodur sanırım

merhaba bende sadece siyah noktalar var burunumda sadece burnumun uzerine maskeyi yapsam olurmu siyah noktalar gecermi birke krem surmsem olurmu cunki sadec burnuma maske yapiyorum lutfen cavab bekliyorum

Sadece burnuna yaPacagina tüm yüzüne yapsan daha iyi degilmi guzel purussuz bir cildin olsun istemezmisin

akşam yüzümüze bu yöntemi uygulasak.yinede güneş kremine gerek varmı ki ışığı kapatıp 15 dk uzansak filan illa güneş kremi sürmek zorundamıyız

akşam yüzümüze bu yöntemi uygulasak.yinede güneş kremine gerek varmı ki ışığı kapatıp 15 dk uzansak filan illa güneş kremi sürmek zorundamıyız

Canım benimMaskeyi yaptıktan sonra sürmen şart çünkü aspirin gozeneklrini çok acıyor ve güneş ışınlarını direk alıyor ben bu maskeyi bir sitede uygulamalı olarak seyrettim ve uygulamaya başladım ve maskeyi yapan gece yapılınca kreme gerek olup olmayacağı hakkında hiç bilgi vermedi bende bilmiyorum bilgi vermem doğru olmaz hem artık herkesin elinde var bir koruyucu krem surun gitsin iste aksam yada gündüz siz sizi riske atmayın

Canım benimMaskeyi yaptıktan sonra sürmen şart çünkü aspirin gozeneklrini çok acıyor ve güneş ışınlarını direk alıyor ben bu maskeyi bir sitede uygulamalı olarak seyrettim ve uygulamaya başladım ve maskeyi yapan gece yapılınca kreme gerek olup olmayacağı hakkında hiç bilgi vermedi bende bilmiyorum bilgi vermem doğru olmaz hem artık herkesin elinde var bir koruyucu krem surun gitsin iste aksam yada gündüz siz sizi riske atmayın

güneş kremini sürmenin amacı cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korumaktır.tabi ki akşam güneş olmadığı için güneş kremi sürmenize gereksiz.ama hem kışın hem de yazın cildinize güneş kremi sürmenizde fayda var.alacağınız ürünün hem uva hem de uvb etkili olmasına dikkat edin.

Back
X