• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce problemi

merve2562

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
12
1
36
38
Merhaba ben cocukluğunda sivilce problemı geçirmiş sonra tedavı edılmiş, zaman zaman sivilce çıksada yüzümde sivilce problemı olan biri değilim. Tabi zamanında sivilcelerin bırakmıs olduğu izlerden bahsetmıyorum (onları gecirmek için denemediğim yol kalmadı zaten) . Gecenlerde yuzumde kucuk çıkan yağ bezeleri sebebiyle doktora gittim özlem ateş diye bir kliniğe.. doktorun vermiş olduğu eritrerin ilaç sivilcesiz yüzümde çibanlar çıkardı. İlacı bırakıp, tavsiye üzerine Maslak Acıbadem de prof. olan emel öztürk adında bir doktora gittim. Doktorun tavırlarını oldukça küstah bulduğum ve o edayla vermiş olduğu reçete yüzümü tedavi etmek yerine günlerce acı cekmeme sebep oldu. Yuzumu yastığa koyunca bile acıyordu. Sonra yeditepe universitesi hastanesinde yardımcı doçent özlem hanım diye bir doktora gittim. Doktor hanım sadece 3 gun içinde o acıyan çibanları söndürdü. Ve yüzüm iyileşme sürecine girdi daha once bacağımda bulunan 1 derece yanığı hiç iz kalmadan gecirdi( neden ılk o doktora gıtmedığım için defalarca kızıyorum kendıme) solemek ıstedığım doktor secımınde prof olması yada populer hastanelerde görev yapıyor olması hiç birşeyin kanıtı değildir. Bunu buraya yazdım cünki bu derdi çeken ve scar izleri olan herkes beni iyi anlar; yaşadığı psikolojik çöküntüyü iyi bilirler. Doktor seçiminize dikkat edin.
Sevgiler

sevgili arkadaşlar benim de çok yoğun bir akne ve izleri problemim vardı. çok sayıda doktor ve hastane gezdim. bana hep roacutane önerdiler. Çok yan etkileri olan bir ilaç hatta hamile kalmayı düşünüyorsanız bu ilaçtan sonra 2 yıl beklemek lazım okadar kötü yan etkileri var. bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dr. Ayfer Aydın' ı buldum. İstanbul da Fulya Terrace'de muayenahanesi var. Bana kimyasal peeling ve lazer tedavisi uyguladı. Cildimde daha önce bir tane bile sivilce yokmuş gibi pırıl pırıl oldu yüzüm. Çok güler yüzlü ve iyi bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum sizlere de. Minnettarım kendisine

sevgili arkadaşlar benim de çok yoğun bir akne ve izleri problemim vardı. çok sayıda doktor ve hastane gezdim. bana hep roacutane önerdiler. Çok yan etkileri olan bir ilaç hatta hamile kalmayı düşünüyorsanız bu ilaçtan sonra 2 yıl beklemek lazım okadar kötü yan etkileri var. bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dr. Ayfer Aydın' ı buldum. İstanbul da Fulya Terrace'de muayenahanesi var. Bana kimyasal peeling ve lazer tedavisi uyguladı. Cildimde daha önce bir tane bile sivilce yokmuş gibi pırıl pırıl oldu yüzüm. Çok güler yüzlü ve iyi bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum sizlere de. Minnettarım kendisine
Hiç aklımda olmayan bir yöntemdi ama uzun vadede ilaç kullanmaktan iyi olabilir sonradan tekrarlama ihtimali var mı aceba bu kesin çözüm mü bir de ne kadara mal oldu

roacutane herkese onerıyolar sanırım bana da onerdıler keske eskıden onerdıklerınde kullansaydım dıyorum sımdı yan etkılerınden dolayı kullanmayı pek uygun bulmuyorum ama evlenmeyı suan ıcın dusunmediğim için belkı de kullanırım :D

Dr Ayfer Aydın’a gittikten sonra tekrar sivilceleriniz çıktı mı seansları pahalı ama kesin çözüm olduysa öğrenmek isterim
teşekkürler

Back