• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce olgunlaştırma

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nilly.nill

GoNCa
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
145
0
116
Kayseri
arkadaşlar yüzümde bir haftadır bir kaç sivilce var.. biri burnumun üstüne öldürüyor beni resmen.. olgunlaşıp patlaması için ne yapmalıyım ? lütfen yardım edin..​

ihtiyol pomat (karamerhem)adlı bir krem vardı . çıbanlarda ve kıl dönmelerinde kulanılıyor onları kısa sürede olgunlştırıp dışarı çıkartıyor .sizde deneyin isterseniz.birde akneler için ımex krem var.deri altındakileri cilt yüzeyine çıkarıyor ve tam patlatmalık oluyor ;)

ben imexi 2 3 yildir kullaniyorum nerdeyse.. nedendir bilmiyorum ama sürdükce daha cok sivilcelenmeye basladi cildim sanki :( ne oldugunu cözemiyorum :S

Ben kara merhemi araştırdım ... Etkiliye benziyooo ... Benimde deri altında baş vermeyen aknem var .. Onun için denicem ......

dayanamadım hemen aldım ihtiyol pomadı yani kara merhemi... bugün sürdüm ermemiş olan aknelere .. sonucu yazarım :54:

arkadaşlar yüzümde bir haftadır bir kaç sivilce var.. biri burnumun üstüne öldürüyor beni resmen.. olgunlaşıp patlaması için ne yapmalıyım ? lütfen yardım edin..​

aynı olay bende de var şuanda.burnumun yan kısmında aşırı derece büyük ama içten büyük.dıştan pek farkedilmiyor.kara merhem leke yapıyor diye duydum ama,bide yüzüme sürcem korkuyorum açıkcası.ya bende hep aynı yerde aynı sivilceler çıkıyor olgunlaşmadan geriliyor bir sonraki ay yine çıkıyor.püffhhh bıktım valla

aynı olay bende de var şuanda.burnumun yan kısmında aşırı derece büyük ama içten büyük.dıştan pek farkedilmiyor.kara merhem leke yapıyor diye duydum ama,bide yüzüme sürcem korkuyorum açıkcası.ya bende hep aynı yerde aynı sivilceler çıkıyor olgunlaşmadan geriliyor bir sonraki ay yine çıkıyor.püffhhh bıktım valla

bende biktim artik.. :S

valla benm sivilceler 2-3 güne şişip kocaman oluyorlar bende sıkıyorum onları sonra aloe vera bitkisi var onu kesip jelini sürüyorum oralara kuruyor sonra :10:

Back
X