• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sivilce Lekesinde kullandigi ilaclar etkilimi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Arkadaslar ben 17 yasindayim 2 yildir sivilcelerle ugrasiyorum cildim yagli ama cok sukur sivilce sorunum kalmadi ondan daha kotu kirmizi ve kahverengi sivilce izleri kaldi 6 aydir naptiysam gecmedi sadece azaldi ama yine belli oluyor insan icine cikinca utaniyorum neredeyse sinirden agliyicam o derece biktim.. ne zaman doktora gitsem hep azalderm,clindoxyl veriyor bu ilaclari kullan hep diyor ama ben bi yararini gormedim sizce ne yapmaliyim dogal yontemlerler yararli olur mi (yuzumu elma sirkesiyle yikamak gibi)

Çok acele etme canım, benim de ergenlik döneminde çok sayıda sivilcem vardı, izleri zamanla geçti. Şu an ne iz kaldı ne de sivilce :)

Ya haklisin ama bu yaslarda lekeli olmasini istemiyorum cunku bu yaslari ariyicam biliyorum biran once gecmesini istiyorum

clindoxyl çok güzel bir ilaç canım bence sabret ve kullan.Ayrıca izler için maske ve peeling kullanmalısın.

Back
X