sivilce lekerimee care bulamıyorum kizlaaaar yardim edin

ekonomisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
17
0
86
Bursa
Kizlar 22 yaşındayım önceden yüzümde hic sivilce yoktu son bi senedir başım dertte we de iz kalioo bi donem bb krem kullandim sanırım biraz da o yüzden oldu yüzümde lekeler çıkıyo bnaa yardim edin kullandgnz we ise yarayan maskeleriniz warsaa onerrmisinz

Canım aynı dert bende de vardı şimdi çok şükür lekeler neredeyse yok denecek kadar az. Öncelikle tavsiyem sivilcelerini asla sıkma dokunma oynama. Küçük bir kavanoza dogal elma sirkesi (aktarlardan bulabilirsin katkisiz) ve sade maden suyu (Beypazarı olabilir) yari yariya koy ve bu karışımı her gece yatmadan once yüzünü mutlaka bununla sil yıkama. Gun icerisinde de uygulayabilirsin evdeyken tabi :) ben yaklasik 6aydir uyguluyorum sivilcelerim cikmaya devam etsede 2gun icinde sönüyor ve iz kalmadan geciyor. Unutmadan yaz ya da kış farketmez güneş koruyucun olmadan dışarı asla çıkma ( ben solante nin renkli 50 faktor yagsiz akne karsiti gunes kremini kullaniyorum cok memnunum)

merhaba. Ben sizin gibi bu problemi yasayanlardanım. Teremisin krem. çok ciddi söylüyorum. çare ecza dolabında yıllardır başı boş beni beklermiş.mümkün oldugunca fondöten sürmeyin. Hava almalı. Bb krem yerine imex kullanın. Rengi çok açik ise pudranisi toz hale getirip imex ile koyulastirin. Bol bol temizleyin yüzünüzü. Klasik sabun yerine garnier kırmızı meyvelerin jelini öneriyorum. Ve simdi çay ağacı yağını aldım. Onu deneyip sana ulaşacağım... Allahın izini ile lekeler gider. üzülme... :))

bb krem sivilce izlerini arttırıyor mu hiç kullanmadım merakımı af buyurun.
Benim de böyle sivilce geçtikten sonra oluşan kahverengi nokta nokta izler var çok sinir bozucu inşallah geçer.Sizi anlıyorum.Elma sirkesi deneyeyim bir ara.

Garnier in yağsız bb kremini öneririm güneş koruyucu faktorlu. Lekeleri arttirdigini hic duymadim ama tabi kremden kreme degisebilir.

Karbonatin leke acici ozelligi vardir. 1 kasik yogurtla 1 cay kasigi kadar karbonati karistirip ovarak yuzunuze surun ovarken peeling etkisi yaratmis olacaksiniz. Kuruyunca yikayin. Biraz kasindirir. Cildiniz kuruysa icine bal veya zeytinyagi da koyabilirsiniz. Ikisinin de sivilceye karsi iyi etkileri var. Sirke yontemi de iyi bi yontem. Ayrica papatya cayi yine renk acicidir ben tonik olarak papatya cayi yapiyorum 1 kasik papatya 1 cay bardagi sicak suda demlensin soguyana kadar bekleyip suzun. Icine 20 30 damla da cay agaci yagi koyun. Gun icinde bununla silin. Kolay gelsin.

Aynaya bakmak istemiyorum artikk her yerde leke warmis gbi geliyor elma sirkesini yapiyodum ama dogal deildi cok tsk.ederim.

Sivilcelerim gitti izleri kaldıı. Bekliyorum kendiliğinden geçecekmis gibii. Çok şey kullandım ne kremler ne limon suları. Yoook yolu. Olmuyor. Bekleyeyim ki mucize gelsin

Benim de sivilce ve iz problemim var. Cildiyeye gitmenizi öneririm. Uygun bir tedavi yöntemi bulacaktır. 5 sene önce aknetrent hap tedavisi gördüm. Tertemizdi yüzüm. 1 senedir sivilceler ve izler tekrarlayınca cuma günü cildiyeye gittim. Benzamycin diye bir krem verdi. Günde 2 kere onu kullanıyorum. Baya kurutuyor sivilceleri, izlerin de gideceğini söyledi. Bakalım, deniyorum. Kesinlikle doktora görünün bence.

Saf Argan yağının iyi geldiğini duymuştum

Merhaba, sivilceler için limon suyu ve bildiğimiz bebek pudrasını karıştırıp onu macun haline getirip sivilcenin üzerine sürün ve kurumasını bekledikten sonra yıkayın. Baya iyi geliyor bana , hemen indiriyor sivilceyi.

canım bı cıldıyıye gıt o ızleri goturen bı krem var ondan yazdır . krem derınızı soyup yenı derı getırıyo ızde gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…